CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek hakkında skandal bir iddia gündeme geldi. İddialara göre, sağlık sorunları nedeniyle Gebze Fatih Devlet Hastanesine giden Soyluçiçek, işini acele yaptırmak için kadın sağlık personeliyle tartıştı. Sağlık çalışanı kadın ile tartıştığı sırada ise kendisini AK Parti teşkilat başkanı olarak tanıtan Soyluçiçek’in kadın sağlık çalışanına “Terbiyesizlik yapma, kahpelik yapma” dediği iddia edildi. Ardından da “Seni işten attırırım” diye tehdit eden Soyluçiçek hakkındaki bu skandal iddia AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın konuyu sosyal medya hesabına taşımasıyla gündeme geldi.

ÇOK CİDDİ BİR İDDİA

Öte yandan, Soyluçiçek tarafından hakaret ve tehdide maruz kalan kadın sağlık çalışanı hakkında sendikalardan herhangi bir açıklama yapılmaması ise oldukça dikkat çekti. Bir sağlık çalışanıyla ilgili çok önemli bir iddianın gündeme getirilmesine ve bunu bir siyasi partinin ilçe başkanının yaptığının iddia edilmesine rağmen sendikalardan ses çıkmadı.

AÇIKLAMA YAPACAKLAR MI?

Sağlık çalışanlarıyla ilgili hemen her konuda basın açıklaması yapan, topa giren, ne Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen, ne Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen, ne de diğer sendikalardan ses çıkmaması son derece ilginç karşılandı. Bakalım ilerleyen saatlerde herhangi bir açıklama yapacaklar mı merak ediliyor.

Talha Yıldırım-En Kocaeli

Editör: TE Bilisim