Herkese Merhaba.

Ben Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hemşire olarak çalışıyorum. Dünyayı ve aynı anda Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 virüs salgını ile Hastane Yöneticimiz Sayın Prof. Dr. Halil Yalçın Yüksel önderliğinde; Müdürlerimiz, Başhekim Yardımcılarımız ve diğer idarecilerimiz; Doktor Hemşire, Tıbbi sekreter, Halkla İlişkiler, Güvenlik ve Temizlik Personellerimizle beraber ilk günden itibaren gece gündüz demeden canla başla savaşmaya devam etmekteyiz. Bu savaşta en büyük kozumuz olan Aşı Programı doğrultusunda 7/24 Halkımızı aşılamak için birlikte çalıştığım poliklinik sorumlusu arkadaşlarım ve aşı ekibimizle birlikte günlük 1000-1500 kişiyi aşıladığımız zamanlardan 9000-9500 doz aşı yaptığımız zamanlara geldik.

Bu yoğunlukta özellikle Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüm Sayın Gülcan Katı, bizi yalnız bırakmadığı, bazen aşı yaparak, bazen yönlendirme yaparak, bazen aşı taşıyarak hep yanımızda olduğu ve bizi desteklediği için, teşekkür ederim.

Bizleri ve ekibimizi her zaman destekleyen yorulduğumuzda bizimle çalışan nefes bile alamadığımız mola bile veremediğimiz zamanlarda ikramlar sunarak bize nefes alma imkanı sunup tebessüm ettirerek bizimle gülüp bizimle ağlayan motivasyonumuzu kaybetmememizi sağlayan Hastane Yöneticimiz Sayın Prof. Dr. Halil Yalçın Yüksel ve ekibi , Sağlık Bakım hizmetleri Müdürümüz Gülcan Katı ve ekibi , Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Aysel Motor ve ekibine tüm çalışma arkadaşlarım adına gönülden teşekkür ederim.

Sizlerin desteği güveni ve önderliğinizde halkımıza en iyi hizmeti güler yüzümüz ve tüm gücümüzle sunarak halkımızı bu Covid 19 virüsü mücadelesinden zaferle çıkaracağımıza yürekten inanıyorum.

Aşı Sorumlu Hemşiresi Sevilay Sarı

Editör: TE Bilisim