Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir parfüm dolum tesisinde çıkan yangın, korkunç bir faciaya dönüştü. Patlama sonrası alevler arasında kalan 6 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Özel hastane, hastadan aldığı fark ücretini itiraz üzerine iade etti
Özel hastane, hastadan aldığı fark ücretini itiraz üzerine iade etti
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, SGK Kocaeli İl Müdürü, İl Müdür Yardımcısı, Gebze Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, İŞKUR Kocaeli İl Müdürü, Dilovası Hizmet Merkezi Müdürü, CİMER'den sorumlu Şube Müdürü ve bir personeli açığa aldı.

Açıklamada, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz" denildi. Olayla ilgili iki başmüfettiş ve bir müfettiş görevlendirildi; soruşturma tüm boyutlarıyla titizlikle yürütülüyor.

Kocaeli deki yangında 6 kişi hayatını kaybetmişti!  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu: SGK İl Müdürü ve 6 kişi açığa alındı 3