Alanya’da ebelere özel kutlama Alanya’da ebelere özel kutlama

Saglik Bakanligi tarafindan Samsun Il Saglik Müdürü olarak Uzm. Dr. Mustafa Uras atandi. Saglik Müdürlügü yönetici ve çalisanlarinin katildigi devir teslim töreninde konusan Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, "Bugün itibariyla Samsun Il Saglik Müdürü olarak görevime basliyorum. Geçtigimiz yillarda Ondokuz Mayis Üniversitemizle, Bafra ve Çarsamba ilçelerimizde hem hekim hem yönetici olarak sehrimize hizmet etme imkâni buldum. Son bir yildir da Saglik Bakanligi Acil Saglik Hizmetleri Genel Müdürlügü Egitim ve Projeler Daire Baskani olarak 81 ilimizde çalisma ve projelere imza atip, ülkemizin saglik yapilanmasina katkida bulunma sansim oldu. Bu görevlerim vesileyle, sehrimizi, sehrimizin saglik hizmeti kapasitesini ve hizmet sunumunda gelistirilmesi gereken noktalari, ilçelerden baslayan bir perspektifle biliyorum. Sehrimize hizmet etme noktasindaki bu ilk adimda, bizden önce görev yapan Dr. Ögr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a tesekkür ediyor, ondan aldigimiz bayragi daha ileri bir noktaya tasimak için elimizden gelen tüm gayreti gösterecegimizi ifade etmek istiyorum. Amacimiz fedakârca saglik hizmeti sunan çalisanlarimiz ve bu hizmetin en iyisini almayi hak eden vatandaslarimizi mutlu etmek, halkimizin kaliteli ve etkin bir saglik hizmeti almasini saglamak olacak. Insallah el birligiyle güzel hizmetlere imza atacagiz" dedi.


"Görevimi bugün gönül rahatligiyla teslim ediyorum"

Dr. Ögr. Üyesi Muhammet Ali Oruç ise “Tüm arkadaslarimizla, saglik çalisanlarimizla birlikte Samsunumuz için elimizden gelen gayreti gösterdik, sehrimizi bölgenin ve ülkenin önemli saglik merkezlerinden biri haline getirdik. Görevimi bugün gönül rahatligiyla teslim ediyorum. Görevi devrettigim Uzm. Dr. Mustafa Uras’in da çok basarili çalismalara imza atacagina inaniyor, kendisine yeni görevinde basarilar diliyorum” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, Dr. Ögr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a günün anisina plaket ve çiçek takdim etti.

Editör: Ceren Yıldız