Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sinop İl Temsilciliği tarafından, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle, koronavirüse karşı ön saflarda mücadele eden ve tüm Sinopluların takdirini toplayan hemşireler için anlamlı bir proje başlatıldı.
Sağlık çalışanlarına motivasyon sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, eğitimlerini evlerinde sürdüren ilköğretim öğrencilerine, hemşire abi ve ablaları için mektup yazma çağrısında bulunuldu.
TÜGVA’nın bu çağrısına kayıtsız kalmayan minik öğrenciler, ellerine kâğıt ve kalem alarak Sinop’ta görev yapan sağlık çalışanlıları için mektup ve resimler kaleme aldılar.

DUYGU DOLU MEKTUP VE RESİMLER HEMŞİRELERE ULAŞTIRILDI
Öğrencilerden toplanan mektup ve resimler, TÜGVA Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Sinop Atatürk Devlet Hastanesine teslim edilerek hastane yönetimi tarafından sağlık çalışanlarının görev yaptığı servislere asıldı.

SAĞLIKÇILARIMIZ BU SÜREÇTE MİNİK KARDEŞLERİMİZİN SEVGİSİNİ KAZANDI
Konuyla ilgili açıklamada bulunan TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Yusuf Çakır, Covid-19 küresel salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ifade ederek, başlattıkları bu projeyle Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapan hemşirelere motivasyon sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim