İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi personeli Adem Çetin22-24 Haziran 2022 tarihlerinde arasında düzenlenen Bedensel Engelliler Para Masa Tenisi Türkiye şampiyonasında 7.klasmanda finallere yükselerek Türkiye birincisi oldu. Bu başarısından dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Çetin’i makamında kabul ederek başarılarının devamını diledi.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU 
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun düzenlemiş olduğu şampiyona Mamak Başak Gençlik Spor Salonu’da 113 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.  Şampiyona, farklı kategorideki ferdi ve takım müsabakalarının ardından düzenlenen madalya ve kupa töreniyle tamamlandı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen verdi. Kırıkkale’den şampiyonaya katılan Adem Çetin, 7. klasmanda derece elde ederek Türkiye birincisi oldu.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ 
Gösterdiği bu başarı nedeniyle Çetin’i tebrik ve teşekkür eden Ağırtaş, “Sosyal yaşamda, iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve çeşitli güçlüklerle karşılaşan engellilerin farkına varmamız, onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerek. Bu vesileyle personelimiz Adem ÇETİN başta olmak üzere organizasyonun yapılmasında emeği geçen tüm yöneticileri, antrenörleri ve sporcuları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. Ziyarete Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Dursun Göğer’de katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir -Kırıkkale Haber

Editör: TE Bilisim