Cnnurfa.com'da yer alan haber;

Akşam saatlerinde rahatsızlandığı için 500 Yataklı Devlet Hastanesi’nin acil servisine giden Cnnurfa.com imtiyaz sahibi Ahmet Arıkan, Sarı 1 alanda görevli bayan doktorun sırada bekleyen hastaları bırakıp sürekli bir yerlere gittiğini görünce kendisine “hocam üç defadır 15’er dakika nereye gidiyorsunuz, bunca insan sıradayken” sorusunu sormasının ardından bayan doktor tarafından azarlanarak Acil servisten çıkarıldı.

Gazeteci Ahmet Arıkan yaptığı açıklamada; “Acil sarı 1 alanda görevli bayan doktor bana “Siz bana hesap soramazsınız, sizi tedavi etmiyorum, gidin istediğiniz yere şikayet edin” diyerek güvenlikçiler eşliğinde beni devletin acil servisinden tedavi etmeyerek çıkardı. Ben rahatsızlandığım için gittiğim Acil servisten, maaşımı vergilerimle ödediğim ve nereye gittiğini sorduğum doktor tarafından muayene edilmedim, ve üstüne üstelik git istediğin yere beni şikayet et diyerek terslendim.

Buradan Şanlıurfa’da ki yetkililere sesleniyorum. Son zamanlarda gündemde olan sağlıkçıya şiddet olaylarını bahane ederek vatandaşa zulüm eden, vatandaşı konuşturmayan, tersleyen, azarlayan, Hekimlik görevini yapmayarak Acil servisten kovan bu kadın doktor ve bunun gibi Şanlıurfa’lı Vatandaşlara zulüm eden doktorlardan vatandaşı kim koruyacak ? Son zamanlarda bu ve bunun gibi vatandaşa kini olan doktorlar, hastaları kendilerine şiddet uygulaması için adeta tahrik ediyorlar. Urfa’lı Vatandaşlarda, bazı doktorların kendilerine yakışı kalmayacak söylemlerde bulunarak tahrik ettiklerini amaçlarının kendilerine şiddet uygulattırmak olduğunu daha önceden de tarafıma iletmişlerdi. Ama bu defa bu olayın canlı şahidi ben oldum” ifadelerini kullandı.

Kaynak Linki:https://cnnurfa.com/urfada-acil-doktoru-hastanenin-acilinden-vatandasi-kovdu/26027/

Editör: TE Bilisim