15 Mayıs 2025 tarihinden bu yana Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünü yürüten Uzm. Dr. Emre Asiltürk ile birlikte çalıştığını belirten Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, bugün (26 Ağustos 2025) itibarıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Doktorun, hasta yakınına sosyal medya üzerinden taciz içerikli mesajlar gönderdiği öne sürüldü
Doktorun, hasta yakınına sosyal medya üzerinden taciz içerikli mesajlar gönderdiği öne sürüldü
İçeriği Görüntüle

Başhekim, yaptığı açıklamada görev süresi boyunca Asiltürk’ün “olağanüstü hizmet aşkı” ve “çağı aşan vizyonuna” tanıklık ettiğini belirtti. Ayrıca, hastanenin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi için bir referans merkezi olduğunu vurgulayarak, yönetimde daha geniş bir inisiyatif alanı açılması amacıyla istifa dilekçesini sunduğunu ifade etti.

Yeni yönetimle birlikte Diyarbakır ve çevresine önemli hizmetler sunulacağına inancının tam olduğunu dile getiren Başhekim, “Saygı ve muhabbet duyguları içinde Sayın Asiltürk ve ekibine başarılar diliyorum” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

 

Kaynak: RSS