Özel firmaların da işçi ihtiyacını karşılayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), internet sitesinden yayımladığı binlerce ilanlardan birkaçı da hemşire ve elektrik teknisyeni kadrolarında gerçekleştirilecek alımlardır. 21 Aralık tarihli İŞKUR iş ilanları başvuruları an itibariyle devam etmektedir.

Başvuru tarihleri;

Şirketler için binlerce ilan yayımlanmıştır. Hemşire alımında 38, elektrik teknisyeni alımında 99 farklı ilan vatandaşın başvurusu için hizmete açılmış bulunmaktadır. Bu yüzden ilanların başvuru tarihleri farklılık göstermektedir. En kısa sürede bitecek ilanlar haber en üst sırada çıkmaktadır.

Kadro dağılımı;

İŞKUR üzerinden yayımlanan 137 farklı ilanda toplamda 385 sürekli işçi alımı gerçekleştiriliyor. Alımı yapılacak işçilerden 113'ü hemşire 272'si ise elektrik teknisyeni olarak istihdam edilecek.

Başvurular nasıl yapılmaktadır;

Yayımlanan özel iş ilanlarına başvuruda bulunacaklar öncelikle İŞKUR iş ilanlarının yayımladığı siteye üye olacaklar. İŞKUR e-şube üyeliği için giriş e-devlet üzerinden yapılabilecek. Başvurular bu siteye üye olduktan sonra iş ilanları arama bölümünden uygun ilanı seçerek gerçekleştirilecek. İlan başvuru linkleri haberimizde yer almaktadır.

Başvuru şartları;

İŞKUR'dan yayımlanan ilanlarda elektrik teknisyeni alımı için en az lise mezunu olunması gerekmektedir. Meslek liselerinin elektronik elektirik bölümü mezunları başvuru yapabilecek.

Hemşire alımında ise her türü öğretim kademesinden alımlar olmaktadır. Ancak lise ve ön lisans mezunu alımlar sayıca daha fazladır. Hemşire alımı ilanları için tıklayın. Elektrik teknisyeni alımı ilanları için tıklayın.

Editör: TE Bilisim