İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan “İhtiyaç Tespit Komisyonu” ve "HEK" komisyonlarına TGAP il sorumlusunun üye olarak görevlendirilmesi için  Bakanlık resmi yazı yayınladı.
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Tasarruf Takip Ofisi
.
Sayı : 50223489-050.06
Konu : Komisyon Üyeliği
KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
(Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanlığı)

Kamuda kaynakların verimli kullanılması, maliyetlerin ve harcamaların azaltılması, gelirlerin kalitesinin arttırılması amacıyla Tasarruf ve Gelir Arttırıcı Program Ofisi (TGAPOfisi) kurulmuş olup ofis faaliyetleri etkin bir şekilde yürütülmektedir. Ortak ve Kuruma Özel Mal, Hizmet ve Sermaye Giderleri için belirlenen eylemlerin sahada etkin olarak uygulanması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Tasarruf ve Gelir Arttırıcı Program (TGAP) birimleri oluşturulup sorumluları belirlenmiştir.
İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan “İhtiyaç Tespit Komisyonu” ve "HEK" (Hizmette kullanılabilme vasfını kaybeden veya arızalı hale geldiklerinde onarımları ekonomik olarak mahzurlu olan taşıt, silah, mühimmat, makine ve teçhizat ile mal ve malzeme) komisyonlarına TGAP il sorumlusunun üye olarak görevlendirilmesi için gereğini rica ederim
e-imzalıdır.
Prof. Dr. Muhammet GÜVEN
Bakan Yardımcısı

Editör: TE Bilisim