TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, T6X'in fiyatının 1 milyon 300 TL bandında olacağını ve haziran ayında talep toplamaya başlayacaklarını duyurdu.

Togg'un yeni modeli T6X, fiyatıyla otomotiv piyasasında dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, T10X ve T10F'den sonra geliştirilen T6X'in, mevcut cari fiyatlara göre oldukça hesaplı olacağını belirtti. Tosyalı, bu kapsamda özel kampanya süreçlerinin de planlandığını ifade etti.

Tosyalı, T6X'in fiyatının 1 milyon 300 TL bandında olmasına ilişkin yaptığı açıklamada, bu rakamı yılın başında bir mülakatta dile getirdiğini ve hedeflerinde bir değişiklik olmadığını vurguladı. Önümüzdeki haziran ayında talep toplamaya başlayacaklarını belirten Tosyalı, haziran ayı sonundan itibaren araçların kullanıcılara teslim edilmeye başlanacağını söyledi.

Bu gelişme, elektrikli araç pazarında rekabeti artıracak ve tüketicilere daha uygun fiyatlı seçenekler sunacak. Togg'un bu hamlesi, yerli otomobilin pazardaki konumunu güçlendirmesi açısından kritik bir adım olarak değerlendiriliyor. Fiyat politikası ve kampanyalar, araç sahibi olmak isteyen geniş bir kitleyi yakından ilgilendiriyor.

Personelsaglik.NET yazarı CEREN YILDIZ tarafından derlenmiş aktarılmıştır. Bu durum, sağlık çalışanlarının ve sağlık kurumlarının araç ihtiyacını karşılama noktasında olumlu bir gelişme olarak görülebilir. Uygun fiyatlı ve yerli üretim bir elektrikli aracın piyasaya sürülmesi, sağlık sektöründe çalışanların ulaşım maliyetlerini düşürebilir ve bu alanda bir rahatlama sağlayabilir.

Kaynak: PersonelSaglik.NET