urvivor finalistleri belli oldu! İşte 2020 Survivor'da finale adını yazdıranlar...

Survivor 2020'de final günü başladı. Son 4'e kalan Berkan Karabulut, SMS oylaması sonucu yarışmaya veda eden isim oldu ve İstanbul finaline Yasin, Barış ve Cemal Can olmak üzere 3 kişi kaldı. Survivor'da son ikiye kalan isimler dün belli oldu. Peki büyük bir heyecanla beklenen Survivor 2020'ye hangi isim veda etti ve finale hangi yarışmacılar kaldı?

Survivor 2020'de artık finale 1 gün kala bu akşam yayımlanan 136. yeni bölümde bir yarışmacı daha hayallerine veda etti ve finale kalan isimler belli oldu. İşte Survivor'da bu akşam elenen isim ve finale kalan 2 yarışmacı...

İŞTE PUAN DURUMU!

BARIŞ'IN ÜVEY BABASINDAN AÇIKLAMA!

Survivor 2020'de İstanbul'a gelmeyi başaran 3 yarışmacı aileleriyle buluştu. Annesi, kardeşi ve üvey babasıyla buluşan Barış; Barış:" Dün ilk kez korktum. Berkan işte, hiç beklemiyordum" açıklamasında bulundu. Barış'ın üvey babası ise :" İnsanlar son hafta, 10 gün diye bakmıyorlar 5 aylık bakıyorlar" dedi.

SURVIVOR FİNALİ NE ZAMAN?

İLK FİNALİST BARIŞ OLDU!

Survivor 2020'de ilk finalist Barış oldu...

 

BARIŞ'TAN DUYGUSAL AÇIKLAMA!

1.finalist olan Barış ismini duyduktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Yaptığı açıklamada, "Elimden gelenin en iyisini yaptım. O sakatlığı yaşamasaydım çok daha iyi olacaktı ama şükürler olsun bugüne geldim. " ifadelerini kullandı

2. FİNALİST CEMAL CAN OLDU!

Survivor 2020'de ikinci finalist Cemal Can oldu ve böylelikle finalistler Cemal Can ve Barış oldu...

CEMAL CAN: TIRNAKLARIMIZLA GELDİK!

Yasin olmasaydı ben olmazdım. Yasin'in çok özel bir kalbi var, o özel kalbi tanıdığım için çok mutluyum. Buraya kadar tırnaklarımızla geldik.

VE ELENEN İSİM YASİN OBUZ...

Survivor 2020'de son 3 isim arasına kalmayı başaran Yasin Obuz, bu akşam hayallerine veda eden isim oldu...

YASİN: BENİM ŞAMPİYONUM...

Survivor'a başladığımdan bu güne kadar geçen süre zarfında yaşadığım her şey için çok mutluyum. Ben şu an finale kalmamış olabilirim ama güzel dostluklar kazandım. Barış için gelecek olursam sonradan arkadaşlığımız baya bir gelişti. Cemal Can için ise hangi günü ya da hangi ayları söyleyebilirim ki... Benim ruhumun, gönlümün, kalbimin şampiyonu Cemal Can'dır.

SURVIVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

Survivor'da son 3'e kalan Yasin Obuz, 21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğdu. 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı. Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var. Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

Editör: TE Bilisim