Sağlık çalışanları üzerinden başlatılan provokasyona bir yenisi daha eklendi. Dr. Fatma isimli sosyal medya hesabından paylaşım yapan bir provokatör, sözde istifa dilekçesi paylaştı. Hiçbir anlam ifade etmeyen ve resmi olmayan dilekçeyle şov yapan provokatöre sosyal medyadan tepki yağdı. Sözde doktorun yalanını ortaya çıkaran sosyal medya kullanıcıları, "Kendini doktor olarak tanımlayan kadının biri istifa dilekçesini başhekimlik yerine bakanlığa yazmış soyadını da Fatma G. olarak yazmış. Çünkü soyadını yazarsa doktor olmadığı anlaşılmasın diye. Hadi G. gülelim" diyerek sosyal medya ajanını ifşa etti.

Özellikle Kovid-19 pandemisi ve sonrasında FETÖ terör örgütünün sağlık çalışanları üzerinden başlattığı provokasyona bir Dr. Fatma isimli sosyal medya ajanı da katıldı. Dr. Fatma isimli sosyal medya hesabından paylaşım yapan bir provokatör, sözde istifa dilekçesi paylaştı.

Sağlık çalışanı olduğunu iddia eden ancak ismini tam olarak paylaşmayan Dr. Fatma'ya sosyal medyadan tepki yağdı

Sözde doktorun yalanını ortaya çıkaran sosyal medya kullanıcıları, "Kendini doktor olarak tanımlayan kadının biri istifa dilekçesini başhekimlik yerine bakanlığa yazmış soyadını da Fatma G. olarak yazmış. Çünkü soyadını yazarsa doktor olmadığı anlaşılmasın diye. Hadi G. gülelim" diyerek provokatörü ifşa etti.

FETÖ ARTIKLARININ AÇTIKLARI SAHTE HESAPLAR
Sosyal medya trol ordusuyla hükümeti karalama kampanyası başlatan Fetöcüler dikkat çeken başka bir kullancısı ise, "Fatma G. sadece bir tanesi Son zamanlarda FETÖ artıkları açtıkları sahte hesapları hep doktor kisvesinde açıyor Ne planladıkları çok da muamma değil" ifadelerini kullanarak kirli oyunu deşifre etti.


DOKTOR KILIKLI TROL
İsmini Dr. Fatma G. olarak kısaltan sözde doktora tepki gösteren gazeteci yazar Fuat Uğur ise, "Resmi dilekçenin altını Fatma G. diye imzalayan doktor kılıklı trol. Ben sana kısaca F.G. diyeceğim. Ne halt olduğun daha iyi anlaşılsın." dedi.


 

BAKANLIĞA DEĞİL BAŞHEKİMLİĞE VERİLİR! ZIRLAMA
Sosyal medyada yer alan başka bir kullancı ise mağduriyet algısı oluşturmaya çalışan Dr. Fatma'ya tepki göstererek, "1. İstifa dilekçeleri bakanlığa değil, hastane başhekimliklerine verilir. 2. Isim soyisim Fatma G. Şeklinde yazılmaz, yazılırsa bunu okuyan üsleriniz size G'leriyle güler. 3. Alamadığın bıçak parası ve açmana izin verilmeyen muayenehane için ağladığını çok iyi biliyoruz. Zırlama." ifadelerini kullandı.

ANKARA'DA FETÖ'NÜN SAĞLIK YAPILANMASINA OPERASYONDA 158 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından Fetö'nün sağlık yapılanması, 2006 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavı ve Jandarma Genel Komutanlığı yapılanması soruşturması kapsamında 22 Mart 2022'de 158 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunun yürüttüğü soruşturmalar kapsamında FETÖ'nün sağlık, sınav ve Jandarma Genel Komutanlığı yapılanmasında olduğu tespit edilen 158 örgüt mensubu hakkında gözaltı kararı verildi. Sağlık yapılanması kapsamında meslekten çıkarılan 10, aktif olarak çalışan 4 ve 1 sivil olmak üzere 15 kişinin örgütün gizli haberleşme aracı bylock yazışma programını kullandıkları, haklarında ardışık arama, bank asya, tepe yönetimle görüşme, örgütle iltisaklı iş yerlerinde SGK kaydı bulunduğu tespit edildi.

2006 YILI SORULARINA İLK OPERASYON
Polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavı soruşturması kapsamında 2006'da sınav sorularına erişilerek örgüt mensuplarına dağıtıldığı tespit edilmesi üzerine söz konusu yıla ilişkin ilk kez düzenlenen operasyonda, sınav sorularını alarak komiser yardımcısı olan ve soruların dağıtılmasına aracılık eden 11 kişiye Ankara merkezli 9 ilde gözaltı kararı verildi.

JANDARMA MAHREM YAPILANMADA 132 GÖZALTI
MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ile SİBER Daire Başkanlıkları tarafından, örgütün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve 'mahrem imam' oldukları tespit edilen 2'si görevde kamu personeli, 74'ü daha önce ihraç edilmiş kamu görevlisi ve 56'sı özel sektör çalışanı olmak üzere 132 'mahrem imam'ın, Ankara merkezli 50 ilde gözaltına alınmalarına karar verildi. Gözaltı kararı verilen kişilerin yakalanmasına yönelik işlemlerin Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim