Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin BT hizmeti ihalesini alan firmada Radyoloji Teknikeri olduğunu ifade eden M.C isimli kadın tekniker koronavirüs sürecinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bir skandala imza attı. M.C. adlı sağlık çalışanı birbiri ardına attığı tweetlerde, maske takan ve aşı olan kişileri eleştirdi, Sağlık Bakanlığını yalan yanlış veriler vererek halkı aldatmakla suçladı. Radyoloji teknikeri etkinliği araştırılmadan uygulanan aşılarla insanların ölüme sürüklendiğini iddia etti. O sağlık çalışanı, Sakarya'nın çok yüksek riskli iller arasında sayılmasını Twitter hesabından yorumlarken de, şunları yazdı: Ben Sakarya'lıyım, sağlıkçıyım ve tomografi çekiyorum eğitim araştırma hastanesinde.... Malum vakalara ciğerlerinden çekim istiyorlar. Ya mübarekler; ben gece nöbetlerimde yalnızca 3-5 pozitif vaka (onların tabiri ile) çekiyorum. Ne yüksek riski dalga mı geçiyorsunuz siz bizimle. Ya Sabır"

ENTÜBELERLE İNSANLARI ÖLDÜRDÜLER

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı M.C., paylaşımlarında daha da ileri giderek, yanlış tedavi ve gereksiz entübe ile insanların öldürüldüğünü öne sürdü. M.C., "Sağlığımızla oynadıkları, haplarla ve yanlış tedavilerle, gereksiz entübelerle insanları öldürdükleri bitirdikleri 1 yıl ..!" diye yazdı.

MASKE TAKANLARI ELEŞTİRDİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli radyoloji teknikeri M.C., koronavirüs nedeniyle maske takan ve aşı olan meslektaşlarını eleştirdiği bir paylaşımında, onları "küresel döngüye esir olmakla" suçladı. M.C. paylaşımında daha da ileriye gitti ve "Söylediklerimizi araştırmadıkları için hepsinden utanıyorum" diye yazdı.

KURMACA TABLOLARINIZI ALIN VE DEFOLUN

SEAH radyoloji teknikeri bir başka skandal paylaşımında Sağlık Bakanını hedef aldı. Bakan Fahrettin Koca'ya tweet atan ve "Yemiyoruz işte anlayın bu pandeminizi, her gün yeni korku pompalayan saçma oyunlarınızı, kurmaca tablolarınızı alın ve artık defolun gidin" diyen M.C. "Ha bi de unutmadan, bi zahmet her yeri ve her şeyi bulduğunuz gibi bırakın, sabrı taştı bu milletin" ifadelerini kullandı. Radyoloji teknikeri M.C. bir diğer paylaşımında, atılan bir tweete yanıt verirken, koronavirüs testi yaptıran hemşireleri de eleştirdi.

ORGANLARA ZARAR VERİYOR

Skandal paylaşımlarına devam eden sağlık çalışanı koronavirüse yalananan hastalara verilen ilaçlar için de şunları yazdı: "Malum ilaç fimaları (!) kazansın diye ne idüğü belirsiz ilaçları o salak pcr ile coV!dsin denip kullandırılan, kalp krizi, nörolojik bozukluklar, böbreklere zarar vermesi ve daha saymakla bitmeyen bir sürü sebep olduğu hastalıklar silsilesi ile geçen 1 yıl"

ASLA PES ETMEYECEĞİM

Aynı hastane çalışanı, Twitter'daki bir başka paylaşımında, pes etmeyeceğini ve bu tür paylaşımları yapacağını vurgulayarak şunları yazdı: "Gerekirse Profilimi aylardır olduğu gibi yine gündem olan twetlerle doldurucam... Ama pes etmiycem bu küresel güçlerin kurmaya çalıştığı sistem ne bende, ne ailemde, ne ülkemde, nede dünyada huzur biraktı...gercekleri anlatıcam diye ailemle kavga etmem de cabası"

AHİRETTE HESAP ÇETİNDİR

Radyoloji teknikeri bir diğer skandal paylaşımında ise "KademeliBATTIK AcilNORMAL" etiketini kullanarak "Girdiğiniz hakların, çaldığınız özgürlüğümüzün, ölümüne sebep olduğunuz canların, kestiğiniz haksız cezaların, kanunsuz yasakların elbet bir karşılığı olacaktır ya bu dünyada yada ahirette..! Ahirette hesap çetindir hatırlatayım dedim belli ki unutmuşsunuz" diye yazdı. Sözkonusu sağlık çalışanı, Sağlık Bakanlığının sıklıkla tavsiye ettiği maske kullanımını ve aşı uygulamasını "saçmalık" olarak nitelendirdi.

https://www.haberlisin.com/gundem/saglikcidan-skandal-paylasimlar-h60319.html

Editör: TE Bilisim