Pluryal Dolgu cildin sahip olduğu doğal yapının korunması vizyonuyla geliştirilmiştir. Pluryal Dolgular ‘’En Güzel Yaşınız Şimdi’’ felsefesinden yola çıkarak, fiziksel görünümün iyileştirilmesini ve her yaşta kendinizden emin hissetmenizi sağlamaktadır.

Güvenli ve saflığı korunmuş maddelerin uygulanması için cam malzeme içinde muhafaza edilen dolgu malzemeleri uzun süre korunmaktadır. Sızabilir maddelerin karışması cam içerisinde saklanması ile önlenmektedir. Biyolojik ve kimyasal reaksiyona girmesi engellendiğinden kanserojen etkisi bulunmamaktadır.

Pluryal Dolguların Kullanım Alanları

Pluryal Dolgu; göz altı, yanak, çene, dudak ve şakak bölgelerindeki hacim kaybının geri kazandırılması; kaş ortası, labiomental kıvrımlar ve nazolabial kıvrımlarda oluşan kırışıklıkların giderilmesi; kaş düşüklüğünün giderilmesi ve çene hattının belirginleştirilmesi gibi işlemlerin gerçekleştirilmesi için kullanılan güvenilir ve doğal bir uygulamadır.

Partikül içermeyen homojen yapısı sayesinde uygulama sonrası düzeltmeye gerek kalmadan pürüzsüz bir bitiş sağlanması mümkün olmaktadır. Vücudun fizyolojik yapısına uyarlanabilir olması amacıyla dolgu maddesinin PH ve ozmolaritesi ayarlanabilmektedir. Bu sayede konforlu bir uygulama deneyimi sunulmaktadır.

Pluryal Dolgu ve PREMIUM Teknolojisi

Pluryal Dolgu maddeleri gelişmiş Premium Teknolojisi ile üretilmektedir. Premium Teknolojisi Pluryal Cam Dolgu maddelerinin kişiye ve cilde özel yüksek saflıkta uygulanabilir olmasını sağlamaktadır. Endotoksin ve BDDE kalıntılarının seviyesinin kontrol edilmesiyle yüksek saflıkta dolgu maddeleri üretilmektedir. Kalıcılığı, güvenilirliği, etkinliği ve toleransı kanıtlanmış Pluryal Dolgu sahip olduğu Premium Teknolojisi ile cildin elastikiyetini, parlaklığını ve bozulmaya olan direncini arttırmaktadır.

Yüksek G’Prime Oranı ile Maksimum Kalıcılık

Dolgu maddelerindeki en önemli faktörlerden biri de dolgu malzemesinin G’ Prime oranıdır. G’ Prime oranı dolgu maddesinin doku kaldırma etkisini belirlemektedir. G’ Prime oranı arttıkça dolgu maddesi ciltte daha uzun süre kalıcı olmaktadır. Oldukça güçlü bir dolgu etkisi sunan Pluryal Cam Dolgu serisinden olan Pluryal Contour Lidocaine G’ Prime değeri 650.000 mPa’dır. Mevcut dolgular arasından en yüksek G’ Prime oranına sahip olan dolgudur.

Doğal Yapılı Dolgu Uygulaması: Pluryal Dolgu

İnsan vücudunda doğal olarak bulunan Hyaluronik asit zaman içinde yaş, çevresel faktörler, sigara kullanımı, stres, çevre kirliliği, kimyasal maddeler, düzensiz beslenme gibi faktörlere bağlı olarak azalabilmektedir. Bu durumda cilt daha mat, sağlıksız, cansız, nemsiz ve yorgun gözükebilmektedir. Ciltte hacim kaybı, sarkma, kırışıklık ve doku incelmesi gibi sorunlar oluşabilmektedir.

Pluryal Cam Dolgu vücutta doğal olarak bulunan ancak zamanla saydığımız bu faktörlere bağlı azalan Hyaluronik Asidin cilde geri kazandırılmasını sağlamaktadır. İçinde bulunan Hyaluronik asit doğal ve homojen yapısıyla yan etkisiz bir şekilde cildin daha hacimli, nemli, canlı ve sağlıklı görünmesine etki etmektedir. Dokuların güçlenmesi ve nemlenmesi ile cilt tonu da eşitlenebilmektedir.

Editör: TE Bilisim