Netflix’te en çok izlenenler arasında yine yerli yapımlar öne çıkıyor

Listenin ilk sırasında Atiye’nin yer almasının pek şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz. Ancak Behzat Ç.‘nin bugün en çok izlenen üçüncü içerik olması listenin sürprizlerinden biri diyebiliriz. İşte Netflix’te en çok izlenen yapımlar…

1 – Atiye

Netflix’te yer alan ilk yerli yapımlardan biri olan Atiye, yakın zamanda yayımlanan yeni sezonu ile Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında ilk sıraya çıkmıştı ve hala yerini koruyor. Sosyal medyada da gündem olan dizi için izlenimler çoğunlukla olumlu diyebiliriz. Yapımı bilmeyenler için ise; bu dizinin konusunun merkezinde Atiye isimli baş karakterin mistik hikayesi yer alıyor.

2 – Ratched

Geçtiğimiz günlerde platforma eklenen ve listeye de üçüncü sıradan giren Ratched, bugün ikinci sırada karşımıza çıkıyor. 8 bölümden oluşan bu dizi; 1947 yılında geçiyor ve psikiyatri hastanesinde çalışmaya başlayan gizemli bir hemşire karakteri konu alıyor.

Netflix'te en çok izlenen içerikler

3 – Behzat Ç.

Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında uzun süredir yer alan Behzat Ç. bugün daha üst sıralarda karşımıza çıkıyor. Dizinin yayımlanmasının üzerinden çok zaman geçmesine rağmen hala bu kadar ilgi görüyor olması şaşırtıcı diyebiliriz. Behzat Ç. televizyondaki başarısını dijital platforma da taşımayı başarıyor.

4 – Masal Şatosu

Listede yer alan bir diğer yerli yapım da Masal Şatosu oldu. Bu film, yaz tatilindeki küçük bir kızın, masal diyarına açılan bir anahtar bulmasıyla ve sonrasında gelişen fantastik bir macerayı konu alıyor. Tanıdık hikayeye sahip bu filmin süresi ise 1 saat 40 dakika olarak karşımıza çıkıyor.

Netflix'te en çok izlenen içerikler

5 – Paramedik

Geçtiğimiz günlerde listeye giren Paramedik, bugün beşinci sırada konumlandı. Bu filmin konusunun merkezinde; baş karakterin geçirdiği bir kaza sonucu tekerlekli sandalye ile yaşamına devam etme durumunda kalmasının ardından, kendisini terk eden kadına karşı duyduğu intikam arzusu yer alıyor.

6 – Lucifer

lk kez 2016 yılında ABD’de FOX’ta yayımlanan dizi, bir noktaya kadar Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında zirvede yer alıyordu ancak bugün altıncı sırada karşımıza çıkıyor. Cehennem lordu olan Lucifer, sıkıldığı için orayı terk eder ve Los Angeles’a yerleşir. Dizi de Lucifer’ın bu serüvenini ele alır. Dizinin IMDB puanı ise 8,2 oldu.

Netflix'te en çok izlenen içerikler

7 – Kral Şakir

Grafi2000 mutfağından çıkan Kral Şakir, bugün de Netflix’te en çok izlenen içerikler listesinde kendine yer bulmayı başardı. Şu anda iki sezonu yayımlanmış olan animasyon dizisinin konusunun merkezinde; bir aslan ailesinin yavrusu olan Şakir’in maceraları yer alıyor.

8 – Sosyal İkilem

Listenin sekizinci sırasında ise karşımıza bir belgesel çıkıyor. Sosyal İkilem, sosyal ağların insanların üzerindeki tehlikeli etkilerini merkezine alıyor. Konu üzerinde yapılan araştırmalar ve teknoloji uzmanlarının görüşleri izleyiciye aktarılıyor.

Netflix'te en çok izlenen içerikler

9 – Jurassic World: Kretase Kampı

Netflix’te en çok izlenen içerikler arasına bugün Jurassic World: Kretase Kampı dizisi katıldı. 8 bölümden oluşan dizide; son teknolojilerle donatılmış bir macera kampına giden altı gencin hikayesini izliyoruz.

Editör: TE Bilisim