Bugün Twitter'da fahrettinkocaistifa hashtag'i viral oldu. Bilende bilmeyende bunu tt haline getirdi. Eğri oturalım doğru konuşalım. Evet sağlık çalışanlarının maddi ve manevi hakları kötü durumda. Adaletsiz bir ücret sistemi var. Ancak ne adaletsiz döner sermayeden neden düşük maaşların Bakan Koca ile alakası olmadığını hepimiz biliyoruz. Hepsi geçmiş dönemin birikmişlikleri.

 Bugün Bakan Koca gitse yerine Aziz Sancar gelse bu ekonomik gidişatla,  bu sağlığın hükümette sözünün geçmeme gerçeğini ile ,  ne ücretler değişir nede haklarda iyileşme olur. 
Bakan Koca dönemi koronavirüse denk gelmiş ve sıkıntılar üst üste gelmiştir. 
2 yıl öncesine kadar kendine ait hastaneler zinciri ve üniversitesi olan hali vakti yerinde zengin işadamı ve tıp doktoru Fahrettin KOCA sırf Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın isteği üzerine ateşten gömleği giyip Sağlık Bakanı oldu.
KOCA,  Bakan olduktan sonra ülke çapında yaşanan olaylar karşısında emeğini esirgemeyip gecesini gündüzüne katıp çabaladı. Uğraştı. Bakan KOCA'nın Elazığ Depreminde 50 saatten fazla uyumadan koordinasyon sağladığını biz biliyoruz. 
Coronavirüs çıktıktan sonra enfekte olan sağlık çalışanalarının sayısını bildirirken boğazının düğümlendiğine herkes şahit oldu. 
Sosyal medyadan verdiği mesajlarla ülke çapında hem sevildi hemde sempati topladı. Sosyal Medyada en çok takip edilen Türk Siyasetçi oldu. 
Virüsle mücadelede 9-10 ay geride kaldı. Ne bir hasta açıkta kaldı, nede bir hasta cihaz eksikliği yaşadı
Muhalefetin ve tüm karşıtların ağır saldırılarına karşı naif kişiliğinden taviz vermedi. Kimseye saldırma, kimseye bağırmadı. 
Dünyada Amerika ( Trump'ı devirmek için)  dışında bütün ülkeler vaka sayılarını, hasta sayılarını, ölüm sayılarını sakladı. Gizledi. İran ölüm sayılarının sadece % 10'u açıklarken İngiltere basına sansür uygulamaya kalktı. Bizde ise vaka sayıları üzerinden Bakan KOCA'ya ciddi şekilde saldırıda bulunuldu.
Bakan KOCA halihazırda  mevcut siyasi ve ekonomik konjonktürde Türkiye Cumhuriyeti'nde Sağlık Bakanlığı yapacak bir kişi varsa oda Fahrettin KOCA'dır

personel sağlık net / Özel Haber 

Editör: TE Bilisim