Bismillah’ deyip kumar çekilişi başlattılar: Canlı canlı rezalet

Kumarı daha çok yaygınlaştırmak için Demirören Holding’e kiralanan Milli Piyango’nun rezilliği her geçen gün daha da artıyor.

Milli Gazete'den Onur Şehmus Şahin'in haberine göre Ulusal bir televizyon kanalında (TV8) canlı yayınla ‘Çılgın Sayısal Loto’ çekilişi yapan sunucu Seda Sayan, kullandığı ifadelerle büyük tepki topladı. ‘Bismillah’ diyerek şans topu çekilişini başlatan sunucu ‘inşallah’, ‘hayırlısı’ gibi ifadeleri de dilinden düşürmedi.

Devletin kumar kurumu Milli Piyango İdaresi, Demirören Holding’e kiralandıktan sonra yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Ulusal bir televizyon kanalında (TV8), Seda Sayan’ın sunumuyla canlı yayınlanan ‘Çılgın Sayısal Loto’ çekilişinde kullanılan İslami ifadeler oldukça tepki topladı. ‘Bismillah’ diyerek şans topu çekilişini başlatan sunucu ‘İnşallah’, ‘Hayırlısı’ gibi ifadeler kullanarak adeta izleyenleri çileden çıkarttı. Vatandaşı haram batağına çekmek için türlü yeniliklerle düzenlenen Milli Piyango rezaletine İslami değerlerin de alet edilmesi, manevi değerlerimize nasıl meydan okunduğunu gösteriyor…

ÇEKİLİŞ ‘İNŞALLAH’ İLE BAŞLADI!

Seda Sayan’ın sunumuyla yapılan ’Çılgın Sayısal Loto’ çekilişinde Müslümanlık değerleri haram uğruna istismar edildi. Kumar çekilişinin canlı yayınını ‘Hadi Türkiyem, inşallah kazanacaksınız’ ifadeleriyle başlatan sunucu, ’73 milyon 736 bin 545 TL bu akşam talihlisini bekliyor. Hadi bismillah’ diyerek haram paranın tanıtımını yaptı. 6 dakika süren canlı yayında birçok defa benzer ifadelerin kullanılması tepkiye neden oldu. Allah’ın buyruğu olan Kur’an-ı Kerim’de açıkça haram kılınan kumara, İslami değerlerin bilerek alet edilmesi manevi değerlerimize nasıl meydan okunduğunu açıkça gösteriyor.

MİLLİ PİYANGO TOPLUMSAL YAPIMIZIN KÖKLERİNİ DİNAMİTLİYOR

* ‘Ben Allah nasip ederse haftaya Cumartesi burda olucam’ diyerek programın kapanışını gerçekleştiren sunucunun kullandığı ifadeler vatandaşlar arasında büyük tepki topladı. Yaptığı reklam çalışmaları ve yeni kumar oyunlarıyla daha önce de gündeme gelen yeni Milli Piyango, toplumsal yapımızın köklerini adeta dinamitliyor. Kâr edip para kazanmak uğruna kumarı yaygınlaştırmak isteyen, hatta Müslümanların değerlerini bile harama alet eden Milli Piyango rezaletine ne zaman dur denileceği merak konusu…

Allah’ın buyruğu olan Kur’an-ı Kerim’de açıkça haram kılınan kumara, İslami değerlerin bilerek alet edilmesi, manevi değerlerimize nasıl meydan okunduğunu açıkça gösteriyor.

Editör: TE Bilisim