Sağlık Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz soyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"Sağlık çalışanlarımızla gece gündüz bir mücadele veriyoruz. Onların her sıkıntılarına yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Tepkimız sağlık bakanlığı bürokrasisine, Tepkimız karşılık bulamayınca biz vaz geçmiyor tepkimize devam ederken, ümidi kalmayan sağlık çalışanlarının ümidi olduğumuzu tepkiyerek hedef tahtası olabiliyoruz.

Sağlık çalışanlarının temsilcisi olarak, toplu sözleşmede reva görülen oranları kabul etmemiş, sayfalarca şerh yazıp oranları ve verilmeyen sosyal hakları, toplu sözleşme masasının tutumunu kabul etmediğimizı deklere etmişız.
Yerelde ve genelde sağlık çalışanlarının sorunlarını her platformda deklere etmişız, etmeye de devam edeceğiz.
Sitemimizin adresi bellidir, sağlık Bakanımız drfahrettinkocabakan , sağlık bakanlığı bürokrasisi ve sağlık çalışanlarını görmezden gelen yerel ve genel idareciler.
Bizler sendika üyeleri, temsilcileri, yöneticileri, her birilerimız yerelde ve geneldeki sağlık çalışanları gibi mağduruz. Genelde tüm sağlık çalışanlarının haklarını, özelde kendi haklarımızı savunuyoruz.
Sendikalara yöneltilen bilinçli ve haksız eleştiriler, uzun vadede sağlık çalışanlarının mağduriyetlerinin artmasına sebebiyet vermektedir. Güçlü sendika çalışanlarının gücü olduğunu iş veren iyi bilmektedir. Sendikal güç kaybı iş verenin işine gelir, çalışanlar yalnızlaştırılmış olurlar.
Sitemlerimız, adresini şaşırmasın inşaallah" dedi.
Editör: TE Bilisim