Köksal açıklamasında  Dolar nasıl 2 TL ye düşer ! Kıbrıs dan çekil ! Mavi vatan dan çekil ! Suriye’den çekil ! Ayasofya tekrar müze olsun ! Bü cümleler o kadar üzücü ki Reis hariç; hiç çalışmayan selfi yapan ,üretmeyen ,taş üstüne taş koyup vatandaşa anlatamayanların sığındığı ucuz politika ! Allah kimseyi yanlışı övecek kadar gözünü karartmasın ! Ülkemiz ne krizler gördü kardeşim % 7500 ler havada uçuşuyordu ! Neden satsın millet devletini ! Bu dönemde inanın benimde dolar 15 TL olsa umrumda değil ! İnsanlar neden satsın davasını diye sordu.

Köksal'ın paylaşımı;

Dolar Euro Gariban İçin Enflasyon Var !

Sabah kalktım sosyal medyada dolar 15 olsa ülkemi satmam! Duracağım yer bellidir.

Vatan hainleri arasına girmem ! Sonuna kadar seninleyiz !

Dolar nasıl 2 TL ye düşer ! Kıbrıs dan çekil ! Mavi vatan dan çekil ! Suriye’den çekil ! Ayasofya tekrar müze olsun !

Bü cümleler o kadar üzücü ki Reis hariç; hiç çalışmayan selfi yapan ,üretmeyen ,taş üstüne taş koyup vatandaşa anlatamayanların sığındığı ucuz politika !

Allah kimseyi yanlışı övecek kadar gözünü karartmasın ! Ülkemiz ne krizler gördü kardeşim % 7500 ler havada uçuşuyordu ! Neden satsın millet devletini !

Bu dönemde inanın benimde dolar 15 TL olsa umrumda değil ! İnsanlar neden satsın davasını !

Peki ben kafama takılan sorular sorayım o zaman ?

1- Ayasofya açıldı ona rağmen eriyen bir oy deposu var ?

2-Libya ,Azerbaycan,Katar ,Kıbrıs ,Mavi Vatana rağmen milli çıkarlarımızı korumasına rağmen neden oylar düşüyor ?

3- Milli teknoloji ve silah sanayinde geldiğimiz nokta ortada iken neden insanlar bu kez tamam diyor !

4- 7 düvele Meydan okuyan Güçlü Türkiye olmamıza rağmen neden Bu kez iktidar gider deniyor ?

Neden mi;

Sırtını devlet üzerinden ihaleye dayamış lüks araba lüks kıyafet ile sokak da gezen çakma siyasiler için alım gücü ve hayat pahalılığı yok !

Sanayici için hayat pahalılığı yok !

Zenginler pazardan alışveriş yapmıyor ! Hayat pahalılığı fark etmiyor !

İsrafçı bürokratlar har vurmaya harman savurmaya devam ediyor !

Kendisini kaf dağında zanneden siyasetçinin 3 milyar doları mı var 6 milyar dolarımı var kavgası sokakta devam ediyor !

Esnaf aldığı ürünü yerine koyamıyor ! Mal alacaksın anlık fiyat uygulaması başladı ! Bügün alırsan fiyat geçerli birde nakit ise deniyor !

En alt sınıf gündelik çalışan ,SSK lı işçi ,memur ,emekli için geçerli sıkıntılar enflasyon, geçim sıkıntısı ,alım gücü !

Fırsatçılar ile mücadele halkın işi değil ! Hayat pahalılığını 5 markete ceza kesmek ile çözdüğüne inanan ve bunu paylaşanlar ne oldu hangi ürünün fiyatı düştü ! Ne ucuzladı ?

Tayyip Erdoğan’ı en çok seven ve destekleyen kesim ile temas ilk kez kesildi ! Gerçekleri gizleyen teşkilat üyeleri ,rakam ve istatistikler ile koltuğunu koruyan yalancı bürokrat ordusu asıl ihanet içinde olanlar !

Kardeşim halkın içine inin hayat pahalılığı ve fiyat uçuşunu sahada çıplak gözle görün ! En alt tabakayı ziyaret eden herşeyi net görür ! Kendi teşkilatı ile her gün selfi çeken toplantı pozu atan kendi üyesi esnafları ziyaret eden ilçe siyasetçileri bilmez !

Dolar için devletimi satmam ,Reisi yalnız bırakmam ancak Reisin gölgesine saklanmış arsız hırsız yolsuzlara da göz yummam !

İşin özeti ise hala sosyal medya dahil garibanlar savunuyor yolunda a.ş olanlar susuyor !

Sahada bir iş yanlış gidiyor ise dile getirmek sizi karşıt yapmaz !

Editör: TE Bilisim