Sağlık Sen Şube başkanı Şebnem Yıldızlı yaptıgı paylaşımda;

ŞEHİTLERİMİZİN VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZİN ADLARINI KİRLİ EMELLERİNİZE ALET ETMEYİN ARTIK!!!
Hayırdır Ayşe Gölçek,hangi istediğin usulsüz iş yapılmadı da yine bu yola başvurdun.!!!
Devlet Memuru olduğunu unutup ,defalarca uyarılmasına rağmen görevini yerine getirmemekte ısrarcı olan kişilerin çalıştırılmak istenmesi seni ve birilerini neden bu kadar rahatsız etti????
Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin,Cumhurbaşkanımızın adlarını o kirli ağızlarınıza alarak insanlarımızın manevi duygularıyla dalga geçmeyin artık...
Adaleti,hakkaniyeti gözetip ,devletinin çıkarlarını kendi çıkarı sayan bir İl Sağlık Müdürüne yaptığınız bu çirkin yakıştırmalara kimse müsamaha göstermeyecek.
Mesaisini konfeksiyon mağazalarında tamamlamak isteyen kişilere de fırsat vermeyecek kadar Devletinin,Milletinin,Şehit ve Gazilerimizin ,Devlet Büyüklerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın haklarını kimseye yedirmeyen ve yedirmeyecek olan bir İl Sağlık Müdürü seni ve senin gibileri rahatsız etmesine inan hiç şaşırmadık.
Senin devlet memurluğu kurallarını çiğneyerek üstündeki Bakım Müdürlüğü ve Başhekimlik Makamlarını atlayıp rahatlıkla İl Sağlık Müdürü ile görüştüğüne ben defalarca şahit oldum.
Bu neyin nankörlüğüdür...!!!
 Ne olmuştu:
live haber. comda Ahmet Adıyaman Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı yayımlamış oldugu basın açıklaması İl Sağlık Müdürlüğünde kıyım mı var?  şeklinde yayımlanmıştı.

İl Sağlık Müdürlüğünde kıyım mı var? Bir süre önce Sağlık Sen şube başkanlığından istifa ederek il sağlık müdürlüğü koltuğuna oturan Caner Tazegün Şehit Gazi Sen Ailesinin bütün girişimlerine rağmen gerek dahili gerekse şahsi telefonlarını açmamış, görüşme ve randevu taleplerimizi kabul etmemiştir.

 Resmi kurumun kapısı tüm halka açık olması gerekirken, görüşme taleplerimizi red eden İl Sağlık Müdürünün şahsi tutarsızlığı biz Şehit ve Gazi yakınları başta olmak üzere tüm teşkilatımızı üzmüştür. Oysaki makamlar devleti temsil eder. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi" ahlakla, erdemle, edep ve nezaketle iş yapmaya gayret göstermeyenler, kaybetmeye mahkumdur. " Kısacası makamlar kimsenin egosunu tatmin yeri değildir. Bizler de kamu oyuyla paylaşıyoruz?! Şehit Gazi Sen oluşumu İl Sağlık müdürünü neden rahatsız ediyor?! 657 Devlet memurları kanunu açık ve netken kanunu hiçe sayılıp, görev ve yer değişikliklerinde kimler ne sebeple geçiçi görevlerle kurumdan uzaklaştırıldı?! Görevi Sağlıkta iyileştirmeler yapmak olan Sayın Müdürümüzün personel üzerinde kişisel bazlı dayatmalar yapması görevi kötüye kullandığı anlamına gelmez mi?! Konu en kısa zamanda yargıya ve ilgili bakanlıklara intikal ettirilecektir. Konuyla ilgili Iğdır Belediyesi önünde Sendika Genel başkanlarımızın, Başkan yardımcılarımızın, Gazi, Şehit yakınlarımızın, temsilci ve üyelerimizin katılımıyla geniş çaplı bir basın açıklaması yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Editör: TE Bilisim