Sağlık Sen Genel Başkanından Açıklamalar

Ağrı şubesi tarafından düzenlenen teşkilat buluşmasına Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan katıldı.Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, sağlık çalışanlarının mutluluğu için her alanda mücadele ettiklerini ifade ederek, “Biz sendikal mücadeleyi yaparken, bir yerlere bağlı ve bağımlı sendikacılık yapmıyoruz. Sadece üyelerimizin iradesine ve sözüne göre hareket ediyoruz” dedi.Toplantıda konuşan Genel Başkan Durmuş, toplu sözleşme sürecinde sağlık çalışanlarının hakları için iyi bir strateji belirlediklerini dile getirerek, “Ankara’da işini en iyi bilen arkadaşlarımızla bir araya gelerek 550 bin sağlık çalışanının sorunlarını masaya yatırdık. Taleplerimizi belirledik, talep sayılarını azalttık ancak maddelerin kapsamlarını genişlettik. Sorunların çözümü için akıl birliği yaptık. Taleplerimiziz ilk sırasına döner sermaye yönetmeliğinde yaşanan adaletsizliği koyduk. Döner sermaye sistemi artık sorun üretiyor. Masada bürokrasinin engeline takıldık. Türkiye’de siyasi istikrarın yanında bürokrasi istikrarı da çok önemli. İdari kadrolarda sık sık yapılan değişikliklerle sorunlar çözülmüyor” ifadelerini kullandı. Biz üyelerimizin alın terinin karşılığını almasını istiyoruz. Tüm mücadelemiz bunun için. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları çalışma şartlarının zorluğuna rağmen mesleklerini icra ederken insani değeri yüksek bir fedakarlık örneği göstermektedir. Aynı fedakarlık sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi hususunda da gösterilmelidir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 11:19

Ceren YILDIZ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sağlıkçı Ekrem
Sağlıkçı Ekrem - 2 hafta Önce

Sağlık çalışanları bu yalanları artık yemiyor. Artık sizin de sonunuz geldi. Bir süre daha Audi marka makam aracına binip 26 bin lira maaşı cebe indirin. Yakın zamanda hiç birini göremeyeceksiniz. Tüm üyeleri istifaya davet ediyorum.

Eğriye Eğri, Doğruya doğru
Eğriye Eğri, Doğruya doğru - 2 hafta Önce

Siz kendi söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz??? Sağlık Bakanlığının tüm idarecilerinin %99 u neden Sağlık Sen üyesi acaba???

Kara
Kara - 2 hafta Önce

Yaptınız kendinize yüzde 85 zammı. Onun verdiği keyifle aciz memurla geç dalganı. Yakışır

Cemil Meriç
Cemil Meriç - 2 hafta Önce

HEMDE GÖBEKTEN BAĞLISİN NE ANLATIYOR SUN AYIPTIR BARİ YALAN SÖYLEME.

Guslettin yavaş
Guslettin yavaş - 2 hafta Önce

Ağam bizimle eğlenii

ÜYENİN SÖZÜNE GÖRE SENDİKACILIK YAPIYORSANIZ SAYIN BAŞKAN SÖZÜM ŞU
ÜYENİN SÖZÜNE GÖRE SENDİKACILIK YAPIYORSANIZ SAYIN BAŞKAN SÖZÜM ŞU - 2 hafta Önce

ÇIKIP YÜKSEK PERDEDEN DİLE GETİRMENİ İSTİYORUM.SAĞLIKTA 2351 VHKİ SINAVLA KAZANMIŞ OLDUĞU KADROSUNU ALAMADI 7 YILLIK MADDİ MANEVİ KAYBI TELAFİ EDİLMELİDİR.SEBEBİ SINAVSIZ ATANAN İTFAİYECİLER,KIZILAYDAN SAĞLIĞA GEÇENLER VE EN SONDA MÜBAŞİRLERİ DİLE GETİRİP ANAYASANIN EŞİTLİK İLKESİNE GÖRE HAREKET EDİLMESİNİ TALEP ET BUNU DİLE GETİR SÖZÜM BU HADİ BAŞKAN HODRİ MEYDAN SİZE GÜVENİYORUZ.BAĞLIMISINIZ DEĞİLMİSİNİZ GÖRELİM.2351 VHKİDEN BİRİ.

Brn
Brn - 2 hafta Önce

At yalanı seveyim inanani

2351  KİŞİ SINAV KAZANDI ATAN MADI.
2351 KİŞİ SINAV KAZANDI ATAN MADI. - 2 hafta Önce

NEYİ ÇÖZDÜNÜZ SAYIN BAŞKAN NEYİ.2351 VHKİNİN SINAVLA KAZANIPTA HAKKINI GASP EDENLERE SESMİ ÇIKARABİLDİNİZ.İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ HAREKET ETTİNİZ.BİZ 7 YILDIR MADDİ MANEVİ ZARARDAYIZ.PSİKOLOJİMİZ BOZULDU SİZDEN İNDALLAHTA DAVACIYIZ,DAVACIYIZ VE DAVACIYIZ.HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.SİZ KENDİ YAŞAM KALİTENİZİ ARTTIRDINIZ.DOĞRUYA DOĞRU.ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.

SIRADAKİ HABER