Sağlık Sen Rize Şube Başkanı  ismail Yılmaz sosyal medya hesabından yaptıgı paylaşımda,"İdaresi altında çalışanları birbirine koyarak idarecilik yapılamaz! İyi bir idareci, ben iyi bir idareci yım demekle iyi bir idareci olmaz. İnsanları birbirine düşürüp seyrederek te olmaz. Çalışanlar arasında ispiyoncu ağı kurarak olmaz. Hulasa hayatı yalan olandan idareci olmaz" dedi.

Yılmaz açıklamsına

"Gelen gideni arartır sözü kim için söylenmiştir bilinemez ancak, bir kurumun kaderi mıdır bilinemez, bıraktıkları mazı, çalışanlara yaşattıkları ile pes dedirten cinsten, daha ne yapabilir dı ki elinin altındakilerin tamamı ah çekiyor, bu vebal, bu ah, bu beddua yedi nesline yeter.

Çalışanlar idarecilerinin kölesi değildir, gammazlamak, gıybet, dedikodu makinesi hiç değillerdir.

Bir idareci çalışanından gayrı ahlâkî istekleri isteyemez, yapılanlara sessiz kalmak, seyirci kalmak, ses çıkarmamalta ahlaksızlıkır.

Kol kırılır yen içinde kalır sözü; Birbirine yakın insanlar ve/veya gruplar arasında olabilecek sorunların, yine bu bütünlük içerisinde konuşulması ya da halledilmesi gereklidir. Yaşanan problemler mümkün olduğunca kendi aralarında çözülmelidir. Bu söz ahlâkî olmayan şeyler için kullanılmamalıdır.

"Kardeşiz demek yetmez. Hâbil misin yoksa Kâbil mi? Onu netleştirmek lazım..!" Sezai Karakoç rahmetlinin sözü üzerinden kardeş gibi yanaşan sonrada her türlü kötülüğü yapabilecek yılan hılkatlıları uzak tutalım onların davaları da yalandır.

Temel İdris fıkraları ile de avunacak zaman değildir.

Alıntı - fısıltı gazetesi" ifadelerine  yer verdi.

Editör: TE Bilisim