Sağlık Sen Karabük Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kuruluyla Sezgin AYDOĞMUŞ başkanlığında görevi devralan yeni yönetim Karabük İlinde Yetki ile Sendika Belirleme sonrası 1166 üye sayısıyla en çok üyeye sahip sendika olarak hem yetkiyi devralmış hemde diğer sendika/sendikalarla ciddi fark atarak güven tazelemişti.

Yetkili Sendika tespiti sonrası Karabük Bülten’e konuşan Başkan Sezgin AYDOĞMUŞ ;
-Her Mayıs’ta gücüne güç katar Sağlık-Sen Karabük” düsturuyla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın refahı için verdiğimiz sendikal mücadele, bu Mayıs’ta da meyvesini verdi ve Sağlık-Sen’imiz Karabük’de ki yetkisini daha da güçlendirdi.

1166’ya ulaşan üye sayımızla en yakın rakibimize fark attık Karabük’te Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ve kurumlarla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı tüm kurum ve kuruluşlarda yetkinin adı her zaman olduğu gibi yine ve yeniden Sağlık-Sen olmuştur.

-Bize her zaman sorulan bir soru var ;
“Her zaman yetkili olmanın ve bu başarının sırrı ne ?
-Biz üyelerinin dertleriyle hemhal olan dünyalık hiçbir mevkiye tamah etmeyen, ancak alın teri ve emek için mücadele veren Sendikayız.  Biz mücadelemizi sahada veriyoruz, üye çalışması yaparken de arkadaşlarımızın yanlarına bizzat giderek destek istiyoruz, üyelerimizin sorunlarını ve dertlerini yine bizzat yanlarına giderek dinleyip çözüm yolları arıyoruz. Telefonumuz 24 saat açık ve üyelerimiz hatta henüz üyemiz olmamış arkadaşlarımız dahi bizlere rahatlıkla ulaşabilmekte. ” dedi.

Kapalı kapılar ardında çalışma yapılmaz diyerek sözlerine devam eden Aydoğmuş;
-Hiç bir gücün gölgesine sığınmadan sadece üyelerimizden aldığımız güçle mücadele eden bir sendikayız. Bu nedenle ülke genelinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının teveccühüyle 14 yıldır  yetkili sendika olarak hak mücadelesine devam ediyoruz. Karabük ‘te 1166 üye sayısı , Ülke genelindeyse 265 bin 337 üye sayısıyla 2022 yılında yine yeniden yetkiyi emin ellere bırakan üyelerimiz bizlere inanmakta ve güvenmekte.

İşte başarının sırrı da bu !
Krizi yönetemeyip başkalarına fatura kesmeye çalışan , başarımıza farklı manalar yükleyerek kendi başarısızlıklarına çeşit çeşit bahaneler üreten sendika başkanlarına ve yönetimlerine tavsiyemiz de bu yöndedir. Unutulmaması gerek şudur;

 BAŞARI MAZERETİ BIRAKTIKTAN SONRA GELİR !
-Artık baskıyla, mobingle vb. sistematik çalışmalarla başarı elde edilmemekte aksine sahaya inerek, elinizi taşın altına koyarak, gece gündüz demeden gerekirse tek tek üyelerin dertleriyle hemhal olarak ve problem üreten değil çözüm üreten bir anlayışla başarı elde edilmekte.

Hiç bir gücün yada hiç bir bahanenin arkasına saklanmadan, gece gündüz çalışıyor ve çalışmalarımızın meyvesini de en yakın sendikaya fark atarak alıyoruz. Bize inanan bize güvenen ve bizimle kolkola yürüyen tüm arkadaşlarımıza ve üyelerimize bir kez daha sonsuz teşekkür ediyoruz. ” dedi.(Karabük Bülten)

Editör: TE Bilisim