Adana Sağlık-Sen Akademide İlk Ders Zili Çaldı

Adana Sağlık-Sen Şubesi tarafından başlatılan Sağlık-Sen Akademi Sağlık Yöneticisi Yetiştirme Programı Evliya Çelebi Uygulama Oteli Konferans Salonun da Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Başkan Yardımcıları, Hastane Başhekimleri, Müdürleri ve kursiyerlerin yüksek katılımı ile başladı. Akademinin İlk Dersi Adana İl sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer tarafından verildi.

Program açılış konuşmasında Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ‘ Sağlık-Sen Akademinin sağlık sektörünün her kademesinde rol alan tüm kurum ve kuruluşlarda görev alabilecek sağlık yöneticileri ve liderlerinin yetiştirilmesine katkıda bulunmak, Eğitimin sağlık yöneticilerine ve sağlık yönetici adaylarına kendilerini geliştirme ve vizyon katma yönünde önemli bir destek olacağı düşüncesindeyiz. Bizim için hayal ile başlayan Sağlık-Sen Akademi projemizin bugün gerçekleşiyor olması bizleri memnun etmiştir. Katılımın bu denli yüksek olması ise gelecekte liderlik üstlenmek isteyen sağlık çalışanlarının isteğini bizlere göstermiştir ve bu istek bizleri memnun etmiştir.’ Dedi.

Program kapsamında Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ‘Adana da Sağlık Hizmetleri‘ konusunu anlatırken Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emrah Ceviz ise ‘Sağlık Bakanlığı ve Taşra Teşkilatı’ konusunu kursiyerlere anlattı.

Her iki konuşmacı da faaliyete geçirilen akademi aracılığı ile gelecek yeni nesil yöneticilerin liyakat sahibi olmasının sağlanacağından duydukları memnuniyeti ve akademiye her zaman destek olduklarını ve olacaklarını dile getirdiler.

Kursiyerlerin memnuniyeti ile ilk dersleri tamamlanan akademi 20 hafta boyunca her cumartesi sağlık yöneticiliği konuları üzerine devam edecek.

Editör: TE Bilisim