Medicare Veri Tabanı Güvenlik Açığı: Sağlık Sağlayıcılarının Sosyal Güvenlik Numaraları İfşa Oldu
Medicare Veri Tabanı Güvenlik Açığı: Sağlık Sağlayıcılarının Sosyal Güvenlik Numaraları İfşa Oldu
İçeriği Görüntüle

Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis bölümünde dün saat 12.00 sıralarında çıkan yangın, hastane çalışanları ve hastalar arasında kısa süreli paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, yangının elektrik aksamından çıktığı iddia ediliyor. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Acil serviste bulunan hastalar, güvenlik önlemleri kapsamında derhal bahçeye çıkarıldı. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Yetkililer, yangının küçük çaplı hasara yol açtığını belirtti.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, hastane yönetiminin yangının kesin nedenini belirlemek için teknik ekiplerle çalıştığı ifade edildi. Sağlık kurumlarında bu tür acil durumlara karşı alınan önlemlerin etkinliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Kaynak: RSS