Sağlık Bakanlığı'nın oluşturmuş olduğu Hayat Eve Sığar uygulamasını vatandaşlar ücretsiz bir şekilde indirip kullanabiliyor. Hem İOS hem de Adroid sistemli telefonlarda çalışabilen uygulama sayesinde koronavirüs verilerini de takip edilebiliyor. İşte Hayat Eve Sığar uygulamasında güncellenen koronavirüs haritası..

GÜNCELLENEN İLLER

Gelen son bilgiye göre İstanbul ve Ankara'da koronavirüs haritaları güncellendi. Güncellenen haritada riskli bölgeler kırmızı, daha az riskli bölgeler mavi renkte ifade ediliyor. İşte Ankara ve İstanbul için güncellenen koronavirüs haritası..

İSTANBUL'DA KORONAVİRÜS DURUMU

Hayat Eve Sığar uygulaması sayesinde vatandaşlar ilçe ilçe, sokak sokak koronavirüs durumlarını görüntüleyebiliyor. Güncellenen son haritada İstanbul'un bazı bölgeleri kırmızı, bazı bölgelerinin mavi renkte ifade edildi. İstanbul'da ise Sultanbeyli'nin yüksek risk grubunda olduğu ifade edildi.

      

ANKARA KORONAVİRÜS HARİTASI

Güncellenen haritada Ankara bölgesinde özellikle Sincan bölgesinin yoğun kırmızı renkte gösterildiği görülüyor. Yüksek risk grubunda olan Sincan bölgesinde yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. İşte Ankara'nın diğer yerlerinin koronavirüs bilgileri:

Editör: TE Bilisim