ÇIPLAK AYAKLA MI ÇORAPLA MI UYUMALIYIZ?

Bazı insanlar yatağa çorapla girer, bazıları ise çorap giymeye tahammül edemezler ve çıplak ayakla yatağa girerler. Bu sadece alışkanlıktan ibaret değildir. Yapılan araştırmalara göre çorapla veya çorapsız uyumak istemenin nedenleri şöyle:

Çorapla uyuyan insanlar

Çorapla uyumak istiyorsanız bu büyük ihtimalle metabolizmanızla ilgilidir. Metabolizması hızlı çalışanlar kendilerini terli ve ısınmış hissederler. Ayrıca çorapla uyumanız soğuk havaya karşı duyarlı olmanız ve deri kalınlığınız ile alakalı da olabilir. Çorapla uyuyanlar genellikle sıcak yerlerden hoşlanıyor ve samimi ilişkiler kurmak istiyor.

Çıplak ayakla uyuyan insanlar

Çorapla uyumak istemiyor ve ya geceleri ayaklarınızın bir şeye sarılması düşüncesinden bile rahatsız oluyorsanız, ya deriniz kalındır ya da metabolizmanız hızlı ve kan dolaşımınız güçlüdür. Bu nedenle ayaklarınızı örtme ihtiyacı hissetmiyorsunuz.

Yalınayak uyuyan insanlar genellikler bağımsız insanlardır. Kişisel alanlarına çok değer verirler ve yalnızca etkileşime girmek istedikleri zaman insanlarla temasa geçerler. İlişkilerinde, korumacı rol üstlenmeye eğilimli; dürüst ve samimi insanlardır.

Editör: TE Bilisim