27.12.2019 cuma günü saat 16.30 sıralarında Süper Lig’de bazı takımlarda kalecilik de yapan İbrahim Hasançebi, yolda fenalaşan oğlunun özel bir hastaneye götürüldüğü bilgisini aldı. Hastaneye gelen Hasançebi, oğlunun ciddi bir durumunun olmadığını öğrendi.

haber61.net 'in haberine göre, hasta kayıt işleri için vezneye yöneldiği esnada hastane veznesinde görevli kadın çalışanlar, Hasançebi’ye tedaviye devam edilebilmesi için hastanede yapılan işlemlerin ücretli olduğunu ve bu konuda bilgisi olup olmadığını sordu. İddiaya göre bu bilgilendirmeye sinirlenen eski kaleci Hasançebi, danışmadaki çalışanlara tartıştı. Bu sırada vezne önünde bulunan butonu kaldırıp kadın çalışanlara vurmaya çalışan şahıs, ortalığı birbirine kattı.

Bu yaşananları gören nöbetçi acil servis doktoru Kemal T., Hasançebi’yi sakinleştirmek için yanına geldiği esnada yumrukların hedefi oldu. Hasançebi, acil servis doktoruna da saldırarak darp etti. Hastane çalışanları araya girerek doktoru Hasançebi’nin elinden kurtarmaya çalıştı. Hasançebi bu sırada hakaret ve tehditlerine devam etti. Hastane çalışanları polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek saldırganı sakinleştirdi. Doktor ve hastane çalışanları Hasançebi’den şikayetçi olmadı.

Editör: TE Bilisim