Yeni açılmış olan sosyal medya hesabı üzerinden Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, İnsan Hakları Derneği (İHD), gazeteciler ve birçok kadın kurumlarına ait resmi hesaplarrı da etiketleyerek paylaşım yapan Gülçiçek, Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 1 Nolu Şube Başkanı Yunus Memiş tarafından ölüm tehditlerine maruz kaldığını ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı başvurusuna herhangi bir cevap alamadığını iddia eden paylaşımda bulundu.Sendika başkanı tarafından gönderildiğini iddia edilen mesajları yayınladı.

Yunus Memiş’e ait ıolduğu iddia edilen   mesajlarda “Seni benim elimden kim alacak, eğer o yanlışı yaparsan seni öldürürüm. Eğer o konuşmalar bir yere sızarsa savcıya giderse yaşatmam seni. Ben elimi bile sürmem ama yapacak çok adam var etrafımda. Savcılıkta çok dostlarım var sana inanacaklarını mı sanıyorsun. Her zaman ki yere gel yarın gelmezsen biliyorsun olacakları” ifadeleri yer alıyor.

 Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddialara kişisel hesabından yanıt veren Memiş ise iddiaları kabul etmedi. Memiş, sosyal medya hesabında paylaştığı yazıda, telefonundaki profil resminin çalındığını savunarak, “Telefonda bulunan profil resmim çalınarak, farklı bir telefona eklenmiş. Benim telefon numaramdan yazışma yapılıyor gibi, yazışmalar yapılmış. Bir kadını whatsapp’dan tehdit ediyormuşum süsü verilmiş” dedi.

Ayrıca Memiş, bu iddiaları ortaya atan Gülçiçek hakkında davacı olacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim