Sağlık-Sen İzmir'in sağlık alanında yetkili sendikası. 5 yıllık banka promosyon sözleşmesi geçtiğimiz günlerde bugüne kadarki en yüksek rakam üzerinden imzalandı. Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, 5 yıllık banka promosyon sözleşmesi ile ilgili müjdesini vererek, "Türkiye genelinde rekor bir tutara imza attık; yapılan ihale sonucu 24 bin 125 sağlık çalışanımızın hesabına 15 Şubat'ta 6 bin 852 TL yatacaktır" dedi.

İzmir’de uzun görüşmeler sonucunda Sağlık çalışanlarının 5 yıllık süreç için alacağı maaş promosyonu tutarı belli oldu. İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Destek Hizmetleri Başkanı Engin Basmacı ve Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım’ın katıldığı promosyon anlaşması sağlıkçıları memnun edecek bir rakamla son buldu. Yapılan ihaleyi en yüksek promosyon tutarını veren Yapı Kredi Bankası aldı. Sağlık çalışanlarına verilen promosyon noktasında, Türkiye genelinde rekor bir tutara imza atıldı. Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, "Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube olarak sağlık çalışanlarını en iyi şekilde temsil etmeye, haklarını savunmaya bir an bile ara vermeden devam ediyoruz. Yapılan ihale sonucu kazanan sağlık çalışanlarımız olmuştur. İhaleyi 6 bin 852 tutar ile Yapı Kredi Bankası almıştır. 15 Şubat'ta 24 bin 125 sağlık çalışanımızın hesabına tek seferde yatırılacak olan tutar herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde sağlık çalışanlarına farklı alanlarda da müjdeler de vereceklerini belirten Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Yıldırım, ". Genel merkezimizin de katkı ve destekleriyle önümüzdeki günlerde tüm sağlık çalışanlarımıza farklı alanlarda da müjdeler vermek hedef ve gayretindeyiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Editör: TE Bilisim