Baba Haber'den  Tebessüm Dayıoğl'nun haberine göre;
Hastaların sıra beklediği saatte Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde Müdire D. K.’a özel yapılan doğum günü kutlaması sağlık camiasında büyük yankı uyandırdı.


MESAİ SAATİNDE KUTLAMA
Şehitkamil Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı D. K. için yapılan doğum günü partisi için seferber olan personelin mesai saatinde yaptığı kutlama sosyal medyaya düştü.


SEFERBER OLDULAR
Saat 10:00’da başlayıp 12:30’da sona erdiği iddia edilen doğum günü partisi için yemekhane ve diğer birimlerden onlarca personelin seferber olduğu öne sürüldü.


KONFERANS SALONU AÇILDI
Müdire hanımın odasında başlayan kutlama hastanenin konferans salonunda slayt eşliğinde devam etti. Sosyal medyadan görülen resimlerde onlarca personelin kutlamaya katılması hasta yakınları ve birçok hastayı mağdur etti.


SORUŞTURMA AÇILACAK MI?
3 ay önce Müdür Yardımcısı yapılan D. K.’un dillere destan doğum günü kutlamasının hastanede mesai saatinde yapılmasına tepkiler çığ gibi artarken, Hastane Başhekimi Ali Güven Fincan ve İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki’nin nasıl bir soruşturma başlatacakları merakla bekleniyor.


TEPKİLER BÜYÜDÜ
‘Hastanede mesai saatinde buda mı yaşanacaktı’ dedirten olayı çalışanların sosyal medyadan paylaşmasıyla ortaya çıkan görüntüler, yoğunluktan şikâyet eden sağlık çalışanlarının de tepkisine neden oldu. 

Kaynak Linki:https://babahaber.com/haber/10439311/mudure-hanima-prenses-kutlamasi

Editör: TE Bilisim