Yurtdışında abuk subuk bir üniversitenin Finans bölümünden Türkiye'deki tıp fakültesine geçiş yapılmış.

 Bu ülkede neden sürekli yasadışı sahtecilik işlemler olur hesap savunmak yerine korunduğu için olabilir mi ya da yapanın yanına kar kaldığından mı?

YÖK başkanı pandemi koşulları nedeniyle Türkiye'deki üniversitelere yatay geçiş olanağı tanınmasına ilişkin uygulamaya dayanarak dayanarak bazı yerlerde usulsüz yatay geçiş yapıldığını doğruladı.

Ama müktesep hak oldu hak etmeyenlere atamayız demişti.

Öyle bir müktesep hak olmaz.

O yatay geçişleri yapanlar kimler kimin çocukları onları açıkla da bilelim mi?

İşte imar affı mantığıda aynen böyle yasadışı yapıları yıkmak yerine para alıp yasal sayarsın ama deprem okuryazar değil Hukuk da bilmez olur vurur yıkar öldürür.

ÖSS YGS ye göre ilk 700 bindeki bir yurtdışında para verip bir tıp fakültesine kaydolur yatay geçiş ve gelirsen ve atamazsan onu doktor olur atmazsan onu doktor olur, eğitim zeka yetersizliğinden yaşamak yaşatmak yerine öldürür.

Sahtecilik ve kazanılmış hiçbir hak müktesep olmaz olsaydı eğer örnek tapuda sahte işlemler ve taşınmazların tapularını alan kişilerin farklı olurdu.

Kimsede iade iptal davası açamazdı.

 Yurtdışından yatay geçişler yasaya aykırı yani evrakta sahtecilik ya da görevi suistimal sonucu yapılmış işlemler ki hepsi de suç sütten elde edilen menfaatlerin tümü yasadışıdır ve hukuken korunamaz

Editör: TE Bilisim