İstanbul Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde geçen Cuma sabahı çok üzücü bir olay yaşandı.

Doktor Kaan Erol aynı hastanedeki meslektaşı katil zanlısı Y.S tarafından vahşice öldürdü. Olayla ilgili; Kaan Erol’un katil zanlısı Y.S ‘ye kendisinden daha az hasta baktığını söylediği ve aralarında çıkan tartışma sonrasında cinayetin işlendiği yazıldı, çizildi.

Acaba işin farklı boyutları olabilir mi?

Cinayeti işlediği iddia edilen doktor Y.S ‘nin psikolojik rahatsızlığı olduğu ve birtakım ilaçlar kullandığı, daha önce görevinden 2 defa istifa ettiği, ancak, görevine geri döndürüldüğü iddialar arasında. Hatta, iddiaya göre Y.S, cinayetten 2 gün önce 3. defa istifa etti ve istifası kabul oldu.

İddiaya göre Y.S olay yerine cinayet işlemeye gelmişti, cinayet günü hastanede nöbetçi olan ekip, Y.S’nin çalışma grubuydu.

Y.S, o gün hastanede nöbetçi olan Kaan Erol adlı doktora tesadüfen rastlamıştı. Kısacası, Kaan Erol dışında başka birisi de o gece cinayete kurban gidebilirdi. İddiaya göre katil zanlısı Y.S, yalnızca cinayet için hastaneye gitmişti; kafasında belli bir kişi yoktu. Y.S’nin Kaan’a karşı özel bir husumeti de yoktu.

Yine iddiaya göre, Erol’un vücudunda onlarca bıçak darbesi vardı.

FAZLA MESAİ ve MOBİNG

Söz konusu hastanede yıllardır sağlık personeline mobing uygulandığı ve zorla fazla mesai yaptırıldığı, işin çoğunun, son gelene yüklendiği anlatılıyor.

Şimdi…

Hastanede uygulandığı iddia edilen mobing de, yaşanılan vahşi olayın üzerinde etkisi olup olmadığı da araştırılır sanırım

Editör: TE Bilisim