Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor.

Sanattan spora, matematikten tarihe kadar pek çok konunun yer aldığı yarışmanın son bölümünde yaşananlar ise sosyal medyada gündem oldu.

İKİNCİ BARAJ SORUSUNA KADAR GELDİ

Son bölümde başarılı bir performans sergileyen Canan Esin Sağlam isimli yarışmacı, izleyicilerin ilgisini çekti. Canan Esin Sağlam isimli yarışmacı, ikinci baraj sorusuna kadar geldi. Yarışmacı dokuzuncu soruya kadar ilerlemeyi başardı.

 KİTAP SORUSUYLA KARŞI KARŞIYA KALDI

Canan Esin Sağlam’ın karşısına “Hangisi Jules Verne'in "Seksen Günde Devrialem" adlı romanında anlatılan dünya turu boyunca ulaşım için kullanılanlardan biri değildir?” sorusu çıktı. Şıklar arasında, 'A- Kızak', 'B- Sıcak hava balonu', 'C- Fil', 'D- Vapur' yer aldı.

Kitabın görsellerinden hafızasına kazındığını söyleyen yarışmacı, kızakla yolculuk yapmadıklarını söyledi. Kendinden emin olan ve kitabın kapağını hatırlayan yarışmacı, soruyu riske atmamak için önce telefonla joker hakkını kullandı. Yakın arkadaşı Halil Can Genç'i arayan yarışmacı, kızak yanıtını aldı.

Telefon joker hakkında emin olamayan yarışmacı, çift joker hakkını kullandı. Sağlam, ilk hakkını 'A- Kızak' şıkkından yana kullandı. Ardından da 'D- Vapur' şıkkını seçti. Yanlış cevabı veren yarışmacı yarışmadan elendi.

 İMİRZALIOĞLU VE YARIŞMACI ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Doğru cevabı gören yarışmacı şaşkınlığını gizleyemezken, Kenan İmirzalıoğlu da kitabın kapağında sıcak hava balonu hatırladığını söyledi. İmirzalıoğlu, "Kitabın kapağında öyle bir şey vardı. Sadece kapakta mı kullanmışlar?" dedi.

30 BİN TL'YE SAHİP OLDU

Yarışmaya kızının isteğiyle katıldığını ve çok heyecanlandığını söyleyen Canan Esin Sağlam, 30 bin TL'lik çekini alarak veda etti.

Editör: TE Bilisim