Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. CHP’li Yıldız, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a sert çıktı. CHP’li Yıldız, “Sayın Savaş, öyle bir algı operasyonu yapıyor ki, kendilerinin yapamadığı hizmetleri sanki Özlem Çerçioğlu engel oluyormuş gibi lanse ediyor” dedi.
Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili TBMM’de de bir konuşma yaptığını belirten Yıldız, “Ben Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili 14 Nisan 2022 tarihinde bir konuşma yaptım. Orada AKP’li milletvekillerini uyardım. Mecliste ‘O bölgede yollar yok, altyapı yok, arıtma yok. Bir yazı yazıyorlar Büyükşehrimize ‘Buranın altyapısını ve yollarını yapın’ diye. Büyükşehir de Sağlık Bakanlığına bir yazı yazıyor, diyor ki: ‘Ben buraların yollarını yapacağım ama buranın imarı yok, 18 uygulamasını nasıl yapacağım?’ diye apar topar valinin kontrolünde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Tarım İl Müdürü beraber bir çalışma yapıyorlar Büyükşehire sunuyorlar. Büyükşehir bunu kabul ediyor ve en son, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında onaylanıyor. En son Tarım Bakanlığına gidiyor. Bir yıldan beri dosya orada. Şimdi, ben özellikle AK Parti milletvekillerine soruyorum, neden acaba imzalanmıyor? O imarı biz yapmadık. Tarım İl Müdürü çalışması var. Tekrar ediyorum, aynı tarihte kendileri hazırlamış Büyükşehir Belediyesine göndermişler. Büyükşehir Belediyesi de onaylamış ama Tarım Bakanı bir yıldan beri dosyayı imzalamıyor’ diye söyledim” ifadelerini kullandı.
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın algı operasyonu yaptığını söyleyen CHP’li Yıldız, “Sayın Savaş, öyle bir anlatıyor, konuşuyor ki sanki Özlem Hanım altyapı yapmayacakmış gibi algı yaratıyor. Özlem Başkanımız hazır, siz Tarım ve Orman Bakanlığından izni verin, Büyükşehir Belediye Başkanımız hemen çalışmalara başlayacak” dedi.(Ses Gazetesi)

Editör: TE Bilisim