Dün öğle saatlerinde ileri derece yanık olan yakınını Denizli Devlet Hastanesi'nde götüren vatandaş, acilde görevleri sağlık memurlarının tavrı nedeni ile çileden çıktı. Edinilen bilgiye göre olay Denizli Devlet Hastanesi Acil Polikliniği'nde meydana geldi. Sanayide oto kurtarma işi yapan Serkan K. ile motor tamircisi Ozan isimli genç yolda kalan bir otomobili tamir etmek isterken, Ozan isimli genç motordan çıkan sıcak suyun üzerine dökülmesi nedeni ile yandı.

Denizli Devlet Hastanesi'nin yolunu tutan Serkan K. ve Ozan isimli yaralı dakikalarca sıra bekledi. Kendileri ile ilgilenecek doktor olmadığını iddia eden Serkan K. duruma isyan ederek, hastaların tedavi alanına girdi.

"BİZ ŞİFA BEKLERKEN ONLAR OTOMOBİL BAKIYOR"

Doktor çağırmak için girdiği bölümde sağlık memurlarını bilgisayar başında gören Serkan K, yardım istemek için yanına gittiği memurların çalışmak yerine otomobil alım satım sitesinden otomobil beğendiklerini görünce çılgına döndü. Serkan K "Arkadaşım acılar içerisinde kıvranırken, memurların otomobil beğenmesine anlam veremedim. Dakikalarca beklememize rağmen doktor gelmedi. Benim bağırıp çağırmamdan sonra sağlık memurlarından biri yerinden kalkıp arkadaşıma yardımcı oldu. Biz dakikalarca yardım beklerken, memurlar mesai saatleri içinde keyif yapma derdinde. Doktor bile görmeden Okan'ın yanıklarına pansuman yapıp gönderdiler" dedi.

Mağdur olduklarını iddia eden Serkan K. sosyal medyada da yaşadıklarını paylaşarak duruma isyan etti.

kaynak :www.aynahaber.net

Editör: TE Bilisim