Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki 112 Acil Servis personeli, Cumhuriyet Bayramı'nı anlamlı bir şekilde kutladı. Sağlık çalışanları sabah mesaiye başlamadan önce ambulanslarını Türk bayraklarıyla süsledi.

112'de Büyük Endişe: Ambulans Sürücüsü Bulunamayabilir
112'de Büyük Endişe: Ambulans Sürücüsü Bulunamayabilir
İçeriği Görüntüle

Ambulanslar Türk Bayraklarıyla Donatıldı
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde görev yapan 112 Acil Servis İstasyonu personeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla örnek bir davranış sergiledi. Sabah erken saatlerde istasyona gelen sağlık çalışanları, mesaiye başlamadan önce ambulansları Türk bayraklarıyla süsledi.

Vatandaşlardan Takdir Topladılar
Cumhuriyet'in 102. yılı coşkusuna katkı sunan sağlık çalışanlarının bu anlamlı davranışı, çevredeki vatandaşların da takdirini topladı. Ambulansların kırmızı beyaz bayraklarla donatılması, bayramın coşkusunu Bolvadin'de de hissettirdi.

Kaynak: RSS