Gaziantep sağlığında günlerdir beklenen flaş atamalar nihayet gerçekleşti, İl Sağlık Müdürlüğünün üst düzey bürokratlarından olan ve aralarında Suriye Görev gücü olmak üzere 7 Başkan 11 Başkan Yardımcıları ve bazı hastane müdürleri görevlerinden alınırken, yeni isimler atandı. Gaziantep tarihinde ilk defa bu kadar sağlıkta köklü değişim yaşandı. İl sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki kendi ekibini kuruyor.

A TAKIMINDA KİMLER GİTTİ KİMLER KALDI

Sağlık Bakanlığı tarafından kısa bir süre önce Gaziantep’e İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Ümit Mutlu Tiryaki Bugün Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan değişiklik reformu sonucu çalışacağı A takımı bürokratlarını teker teker çağırarak sözleşme imzaladılar.

İŞTE A TAKIMI

BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI BİRİMİN ADI GÖREV ALAN İSİMLER
PERSONEL HİZMETLERİ BAŞKANI Yemliha COŞKUN
PERSONEL HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCISI Mehmet GEYİK
DESTEK HİZMETLERİ BAŞKANI Hasan TİRYAKİOĞLU
DESTEK HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCISI -1- Mehmet Ali ASLAN
DESTEK HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCISI -2- Ali BULAM
KAMU HASTANELERİ HİZMETLERİ BAŞKANI Kadir Çağlar Çatak
KAMU HASTANELERİ HİZMETLERİ BAŞKAN YRD. Burcu GÜNSOY
SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞKANI Cem BARLIOĞLU
SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞKAN YRD-1- Davut Vecdi ERSÖZ
SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞKAN YRD -2- Hüseyin ÖZKAN
HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ BAŞKANI Levent SAĞLAM
HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ BAŞKAN YRD-1- Bekir AKINCI
HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ BAŞKAN YRD -2- Ferit YETKİNŞEKERCİ
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞKANI Cem Uraldı
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞKAN YRD-1- Vejdi YILDIZ
SURİYE GÖREV GÜCÜ BAŞKANI Mustafa AĞAR
SURİYE GÖREV GÜCÜ BAŞKAN YRD-1- Muhammet ÖZTEKİN
SURİYE GÖREV GÜCÜ BAŞKAN YRD-2- Uğur KARATAŞ

MERKEZ İLÇE MÜDÜRLERİ BELLO OLDU

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan refor niteliğindeki personel arasındaki atamaların ardından gözler Merkez ilçe sağlık müdürlerine çevrildi. Pandemi döneminde yaptığı başarılı filyasyon çalışmaları nedeniyle yerel yöneticilerin takdirini kazanmış ve Bakanlık saha kordinatörlerinin de raporlarında başarılı gözüken Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürü Dr. Erol Karataş'ın yeni dönem için sözleşmesi uzatıldı. Şahinbey ilçe sağlık müdürlüğüne ise Halk sağlığı uzmanı Dr. Mehmet Gökdeniz yeni dönem için atandı.

BAŞHEKİMLERLE YOLA DEVAVM YARDIMCILARI DEĞİŞTİ

İl Sağlık Müdürü Kamu Hastanelerinin Başhekimlerinde bir değişiklik yaşandı. Dr. Ersin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya halen Sözleşme imzalamaz iken, iddiaya göre yerine Adıyaman'da görevli Prof. Dr. Serdar Türkmen'in adı geçtiği iddia ediliyor. Yeni sözleşme dönemleri için il sağlık müdürlüklerine çağrılan diğer Başhekimler yeni sözleşme imzalarken, Başhekim yardımcılıklarında bir çok değişikliğe gidildi.

SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLERİNE KİMLER GELDİ

Kamu Hastanelerine bağlı hastanelerde Başhemşirelik görev tanımları, Sağlık Bakım Hizmelrei müdürlüklerine dönüştürülmüştü. Bazı hastanelerde erkek hamşireler müdürlük görevini yapmaktaydılar. Yeni sözleşme dönemlerinde İl Sağlık Müdürü bu müdürlükte görev yapacakların tamamının bayan hemşirelerden oluşan bayan müdürleri atadı.

HASTANE MÜDÜRLERİNDE KİMLER DEĞİŞTİ

Sözleşme dönemleri sona gelen ve 3 ay görev süreleri uzatılan Kamu Hastanelerinde görevli İdari ve mali hizmetler Müdürlüklerinde büyük değişim yaşandı. Müdür yardımcılıklarında ise tamamına yakını değişti. Yerlerine yenileri atandı.

Kaynak:Olaymedya

Editör: TE Bilisim