Süleyman Erçömek için Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Burdur’da 7 Aralık 2021 günü çocuklarını okula bıraktıktan sonra evine dönerken geçtiği raylarda yük treninin çarpması sonucu hayatını kaybeden Serpil Erçömek’in babası Süleyman Erçömek, Antalya’da uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Süleyman Erçömek’in eşi de 24 Kasım 2020 yılında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmişti.

Burdur Devlet Hastanesi’nde personel olarak görev yapan Süleyman Erçömek için Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Buradaki törene Erçömek’in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ile Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nedim Ongun katıldı.

Törende konuşan Başhekim Ongun; “Süleyman Erçömek abimizin cenazesi için bir aradayız. Öncelikle kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Süleyman Erçömek 1963 doğumlu, 59 yaşında, genç bir yaşta maalesef aramızdan ayrıldı. Kendisi tam 30 yıldır Burdur Devlet Hastanesi’ne, İlimize, Devletimize hizmet etmiş bir büyüğümüzdü. Tanıyanlarında ifade edebileceği gibi her zaman nazik, kibar, çalışkan ve efendi kişiliğiyle onu hatırlayacağız. Bu iyi özelliklerinin yanında Süleyman bey aynı zamanda iyi bir baba, iyi bir büyükbabaydı. Yardıma muhtaç kızlarının ve torunlarının bakımını üstlenmişti. Maalesef geçtiğimiz yıl Kasım ayında eşi kovid nedeniyle vefat etti, ona da Allah rahmet eylesin. Ayrıca geçtiğimiz ay tren kazasında vefat eden vatandaşımız da Süleyman beyin kızıydı. Bugün için çocuklar devletimizin güvencesi altındalar. Bu vesileyle bir kez daha belirtelim ki Allah devletimize zeval vermesin. Çocukların bakımını ve tüm süreci üstlenmiş durumda. Süleyman abimize de Allah’tan rahmet diliyoruz, dualarınızı esirgemeyin.” dedi.

Başhekim Ongun’un konuşmasının ardından dua edilerek Süleyman Erçömek’in cenazesi defnedilmek üzere Sultandere mezarlığına gönderildi.

Süleyman Erçömek, Sultandere mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Muhammet Fatih Başcı

Editör: TE Bilisim