Uzman hekimlerinin önüne sunulan performans, 4924 seçeneği,  doktor öğretim üyeliği, nöbet ve icap ücretleri aylık gelirlerini ciddi şekilde artırdı. 

Mayıs 2020 'de sağlık müdürlüğünde başkan oalrak görev yapan bir uzman hekimin cebine  vergilerden sonra 17 bin lira maaş girerken aynı uzman eğitim araştırma hastanesinde tüm ek ödemelerle beraber 25 bin civarında ücret aldı. Hal böyle iken daha önce büyük savaş verilen başkanlık koltuğu için uzman hekimlerce verilen çabaların bir kısmı azaldı. Ancak pratisyenler için hem başkanlık hemde başkan yardımcılığu ciddi bir gelir kaynağı

Likayatı ve becerkili olan sağlık yöneticilerin başa gelmesini temmeni ediyoruz. Kul hakkının yendiği, her türlü fitne ve vesadın kol gezdiği sağlıkta işlerin kolay kolay düzelmeyeceği aşikardır. Bir kısım corona ile mücadele edip risk alıp canla başla çalışırken bir kısım kapalı kapılar ardından tuzaklar ve planlar yapmaktadır. Yaptıkları adam kayırmaca, hak yeme, hemşericilik, eş dost ilişkisi, karı koca ilişkisi, baba oğul ilişkisi  elbette onlarada kalmayacak. 

personel sağlık net 

Editör: TE Bilisim