Prof. Dr. Ayşe Balat’ı Rektör Yardımcısı atayan Rektör Özaydın, Balat’tan övgüyle bahsederken; Prof. Dr. Balat da ulusal ve uluslararası alanda yaptığı bilimsel çalışmalarla dikkat çekiyor.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetiminde büyük değişiklik. Hastane Başhekimliğine Prof. Dr. Belgin Alaşehirli atandı. Başhekim Yardımcılıklarına ise şu an kadar Prof. Dr. Hakan Şevki Ereni Prof. Dr. Sinan Akbayram atandılar" Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ilk Rektör Yardımcısı ataması ile liyakata ne kadar önem verdiğini ortaya koydu.

Gaziantep’in yetiştirdiği ender bilim insanlarından biri olan Prof. Dr. Ayşe Balat’ın GAÜN’e rektör yardımcısı olarak atanması Gaziantepliler tarafından da sevinçle karşılandı. GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat yaptıkları ortak toplantıda aldıkları karar gereği Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminde değişikliğe giderek kendileriyle çalışabileceklyeri kadrolara atama yaptılar.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğine Tıp fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Belgin Alaşehirli atandı. Başhekim Yardımcılıklarına Acil Anabilim Dalında görev yapan Prof. Dr. Hakan Şevki Ereni, Çocuk Hematoloji Anabilim Dalı öğretim görevlisi Prof. Dr. Sinan Akbayram atandılar Rektör atamasının ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliğine önemli bir isim atandı.

Prof. Dr. Belgin Alaşehirli’nin başhekimliğe atamasının ardından yardımcılıklarına atanan Prof. Dr. Sinan Akbayram Onkolojiden Sorumlu Başhekim Yardımcısı olurken, Prof. Dr. Hakan şevki Eren ise Mali İşlerden Sorumlu olacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim