2004 yılında www.personelsaglik.net ismi ile kurduğumuz Personel Sağlık Net, google ile daha iyi sonuçlar almak için '' https://www.saglikpersoneli.com.tr/'' adresinden haber yapmaktadır. Son zamanlarda sitemize gelen şikayetlerde bizim site görüntüsü, teması ve yazılımı ile bir sağlk haber sitesinin bizimle bağı olup olmadığı sorulmaktadır.

personel sağlık net , ' https://www.saglikpersoneli.com.tr/'' adresi ile yayın yapar. Başka sağlık haber siteleri ile alakası yoktur. Onlar başka bir site biz başka bir siteyiz. 

Söz konusu site ile iletişime geçtik ancak yanıt alamadık.  Sahibi ve editörlerini bilmiyoruz. Kendilerine buradan yaptıkları haberler için muhattaplarının bize geri döndüğünü söylemek isteriz. 

2004 yılından bu yana irili ufaklı yüzlerce sağlık personeli sitesi açıldı kapandı. Açılıp kapanmaya da devam edecektir. Personel Sağlık Net'in hiçbir site ile sorunu yoktur. İsteyen istediği  siteyi açabilir. Taklitler hiçbir zaman asıl olanın yerini tutmaz. Bunu en iyi sağlık çalışanları bilir.  Personel Sağlık Net'in logosunun olmadığı haber ve sosyal medya içerikleri ile bağımızın olmadığını tüm ziyaretçilerimize duyuruyoruz. Taklit edilmeyen tek şey şuan için logomuzdur. Logomuz web sitemizin adresidir. 

Editör: TE Bilisim