Değerli personel sağlık net ziyaretçileri www.personelsaglik.net adresi bizimdir. Bu adres Personel Sağlık Net'i ifade eder. Google ile daha iyi sonuçlar almak için

'' https://www.saglikpersoneli.com.tr/'' adresinden haber yapmaktadır. www.personelsaglik.net adreside zaten '' https://www.saglikpersoneli.com.tr/' a YÖNLENDİRİLMİŞ durumdadır.

 Ancak taklit siteler Personel Sağlık Net ismini sitelerinde ve sosyal medya hesaplarına kullanmaktan çekinmedikleri için sitemiz kamuoyunda karıştırılmaktadır.

Personel Sağlık NET, Sipariş üzerine haber yapmaz, kanıt ve belge olmadan duyumlarla kişileri hedef almaz, tetikçilik yapmaz. Hiçbir sendika ile bağı ve muhalifliği yoktur. 

Personel Sağlık NET, Masum insanların internette linç edilmesine aracı olmaz 

Personel Sağlık NET Devletine, Milletine , Cumhuriyet Değerlerine ve Bayrağına bağlı Vatansever sağlık personelleri tarafından kurulmuş ve yönetilmektedir. 

Söz konusu sitelerle ile iletişime geçtik ancak yanıt alamadık.  Sahibi ve editörlerini bilmiyoruz. Kendilerine buradan yaptıkları haberler için muhattaplarının bize geri döndüğünü söylemek isteriz.  2004 yılından bu yana irili ufaklı yüzlerce sağlık personeli sitesi açıldı kapandı. Açılıp kapanmaya da devam edecektir. Personel Sağlık Net'in hiçbir site ile sorunu yoktur. İsteyen istediği  siteyi açabilir. Taklitler hiçbir zaman asıl olanın yerini tutmaz. Bunu en iyi sağlık çalışanları bilir.  Personel Sağlık Net'in logosunun olmadığı haber ve sosyal medya içerikleri ile bağımızın olmadığını tüm ziyaretçilerimize duyuruyoruz. Taklit edilmeyen tek şey şuan için logomuzdur. Logomuz web sitemizin adresidir.

Editör: TE Bilisim