Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Pandemi sürecinde gecesini gündüzüne katarak çalışan fedakar sağlık çalışanları için Doğa harikası ve Sonbaharın Başkenti Pozantı Belemedik'e özel trenli gezi düzenledi. 

Sağlık çalışanları Pozantı Belemedik’te Halaylar çekip Türküler söyledi,tarihi mekânları dolaşıp fotoğraf çekerek doyasıya birgün geçirdiler. Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Nennioğlu,   Yaklaşık 1000 sağlık çalışanının katılımıyla Pozantı- Belemedik’te doğa yürüyüşü ve etkinlik düzenleyerek sağlık çalışanlarının morallerini yükselttiklerini söyledi. 

Etkinliğe katılan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Etkinlikte konuşma yaparak, sağlıkçıların pandemi sürecinde her türlü fedakarlıktan kaçmadan insanlık adına büyük çaba sarf ettiklerini, kendilerine minnettarız dedi. Belediye Başkanı Mustafa Çay; “ Bu gün burada bizler için hiçbir fedakârlıktan kaçmayan sağlıkçılarımızın gönüllerince eğlenmeleri için elimizden gelen her türlü desteği verdiklerini huzur içerisinde eğlenmenizi temenni ediyorum” açıklamasında bulundu. 

Her fırsatta Sağlık çalışanlarının moralini yükseltmek için elinden gelen her türlü etkinliğe damgasını vuran Sağlık_sen Adana Şuba Başkanı Bekir Nennioğlu, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamasında; “ Yaptığımız organizasyonda 2 yıldır pandemi sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza ve aileleri ile birlikte sonbahar gezisi düzenledik. Bin sağlık çalışanımız bu gezimize katılım sağladı. Gezi programımız dahilinde dönüş yolunda Varda Köprüsünü de sağlık çalışanlarımızla birlikte gezeceğiz. Belemedik tesislerinde canlı müzik ile üyelerimiz eğlendi. Pozantı belediye Başkanımız Mustafa Çay’a çok teşekkür ediyoruz. Bizlere ev sahipliği ve katkıları oldu. Ali Avan Bey Pozantı’nın iş adamlarından. Kendisine de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün yaşadık hep beraber “ dedi. 

MAYIS AYINDA BAŞKANDAN ÜYELERE KONSER SÖZÜ 

Başkan Nennioğlu şu ifadelerle konuşmasına son verdi; “ Önümüzdeki bahar mevsimi olan Mayıs ayında Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay, İle görüştük, Murat Kekilli’ hemşerimiz sanatçımızı davet edeceğiz konser vermesi için. Tüm sağlık çalışanlarımızla yine burada olacağız inşallah. Sonbaharın Başkenti Belemedik, doğası ve tarihi ile Tren yolu ve akarsuyu ile her şeyi ile bir doğa harikası. Çalışanlarımız gerçek manada bu geziden mutlu kaldılar. Beraber şarkı söyledik, Halaylar çektik. Oyun havası ile oynadık. Yemeklerimizi yedikten sonra Sonbaharın Başkenti Belemedik tarihi alanlarını gezip fotoğraflar çektik. Sağlık çalışanları açısından çok güzel bir anı oldu.  Sağlık çalışanlarımızı biraz motive etmek istedik. Moralleri yüksek tutmak amacıyla bunda da verimli bir gezi oldu. Bundan sonraki faaliyetlerimizden de memnun kalacaklardır. Bizim asıl görevimiz sağlık çalışanlarının hak ve menfaatlerini sağlamak. Bilindiği gibi 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi yapıldı.  Bir Ocak’tan itibaren devreye girecek. 400 TL Toplu Sözleşme ikramiyesi verilecek. Yaklaşık Adana’da 3 bine yakın sendikasız olan sağlık çalışanları var. Sendikamıza bunlarda gecikmeden üye olurlarsa bu 400TL ikramiyeyi alma imkânları olacak. Hak mağduriyeti yaşamamaları için sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz bu arkadaşlarımızı. Büyük bir aileyiz onların katılımı ile daha da büyük bir aile olacağız. “  dedi.

Editör: TE Bilisim