Kilis’te polis memuru gece tartıştığı eşini sabah, çalıştığı hastanenin önünde kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan genç kadın ve bir meslektaşı hastanede tedavi altına alındı.

Kilis'te meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bir süredir aralarında sorun bulunan Solak çifti gece evde tartıştı. Tartışmanın ardından nöbete giden polis memuru sabah mesai bitiminde, eşinin çalıştığı Kilis Devlet Hastanesi önüne gelerek eşinin işe gelmesini bekledi.

Genç kadını binanın girişinde gören Hasan Solak, beylik tabancasıyla üst üste eşine ateş açtı. 7 ateş edip eşini ağır yaralayan Solak olay yerinden kaçarken, Fatma Solak ve seken mermilerden birinin isabet ettiği bir hemşire çalıştıkları hastanede tedavi altına alındı.

Kilis Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan Fatma Solak'ın olaydan bir gün önce, memleketi Osmaniye'den gelen annesinin ameliyat işlemleri için 10 günlük izne ayrıldığı, sabah saatlerinde de işlemleri başlatmak için hastaneye gelirken saldırıya uğradığı öğrenildi.

Kilis Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aynı birimde çalışan mesai arkadaşlarının yakalanması için çalışma başlattı.

Daha Fazla Haber ve Güncel Paylaşımlarımız için  Personel Sağlık NET ( saglikpersoneli.com.tr) Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edin

Personel Sağlık Net'i İnstagramda Takip Etmek İçin Tıklayın

Personel Sağlık Net'i Facebook'ta Takip Etmek İçin Tıklayın

Personel Sağlık Net'i Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayın

Personel Sağlık Net'i Telegram'da  Takip Etmek İçin Tıklayın

Editör: TE Bilisim