Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’i zora sokacak açıklamalar. Namuslu insanların yapması gereken iki şey var dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yılın ilk belediye toplantısında yaptığı açıklamada, Ankara halkının uğratıldığı zararların olduğunu belirterek, “Yüze yakın dosya var. Daha da geliyor. Açıkca Ankara halkının uğratıldığı zararlar var. Bunlarda da sizlerden katkı bekliyorum. Gideceğiz yetimin hakkını hep beraber savunacağız” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Ocak Ayı 1. Birleşimi yapıldı. Toplantıda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek dönemini kast ederekAnkara halkının uğratıldığı zararların ve yüze yakın dosyanın olduğunu belirtti.

YÜZE YAKIN DOSYA VAR

Dedikodu ile kamu görevlilerinin karalanamayacağının altını çizen Başkan Mansur Yavaş, “Benim dönemimde herhangi bir personelim yolsuzluktan yargılanırsa namus, şeref sözü. Ben de o davaya müdahil olacağım. Ama şunu da bekliyorum.

Yüze yakın dosya var. Daha da geliyor. Açıkca Ankara halkının uğratıldığı zararlar var. Bunlarda da sizlerden katkı bekliyorum. Gideceğiz yetimin hakkını hep beraber savunacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Yeniçağ

Editör: TE Bilisim