Zonguldak Ereğli Kaymakamı Çorumluoğlu'nun denetim yapmak üzere bölgedeki esnafları teftiş ettiği esnada girdiği eczanede yaşanan diyalog sosyal medyada tepki çekti.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Zonguldak Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun denetim yapmak üzere bölgedeki esnafları teftiş ettiği esnada yaşanan diyalog sosyal medyada tepki çekti.

Çorumluoğlu, ziyaretleri sırasında girdiği bir eczanede, 3 eczane çalışanının kuralları ihlal ettiklerini belirterek, cezai işlem uygulanacağını söyledi. Çorumluoğlu'nun tutanak tutulacağını söylemesi üzerine eczacılardan biri itiraz etmeye çalışınca dinlemedi ve "İtirazlarınızı sonra yaparsınız" diye cevap verdi.

Kaymakamın yanında getirdiği kameramanın çektiği görüntüler daha sonra, sosyal medya üzerinde tepki topladı.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARININ PANDEMİ DÖNEMİNDE MORALE İHTİYACI VARDIR"

Konuyla ilgili Türk Eczacılar Birliği sosyal medya hesabından da açıklama yapıldı. Açıklamada "Pandeminin başlarında gerçekleşen olayla ilgili olarak Zonguldak Eczacı Odamız gerekli girişimlerde bulunmuştur. Sağlık çalışanlarının pandemi döneminde morale ihtiyacı vardır bu tür üzücü olayların tekrarının yaşanmamasını temenni ediyoruz" denildi.

Editör: TE Bilisim