Küçüklükten beri otomabil lere tutkusu ve merakıyla bugüne kadar gelen içimizden biri bir sağlık neferi. Emre Altınkaynak 1990 Selçuklu doğumlu. Selçuk üniversitesi Sağlık yüksekokulu mezunu. Mesleğinde 8 yılını geride bırakan Emre Altınkaynak aynı zamanda 6 yıldır da UMKE gönüllüsü olarak birçok afette de görev almıştır. Mesleğimin zekatını veriyorum dediği umkede son olarak 91 saat mucizesi olarak ayda bebeği çıkaran ekipte de yer almıştır. 
Tüm bunların yanı sıra boş zamanlarını tutkusu olan otomobillerle geçirmekte. Yaklaşık 6 ay kadar önce YouTube üzerinden açtığı Oto Start isimli otomobil kanalından pek çok sıfır ve ikinci el otomobilin detaylı incelemesini ve sürüşlerini takipçileri ile paylaşmakta. Kısa süre içerisinde hatırı sayılır bir kitleye ulaşarak Konya'da yaklaşık 14 markanın araçlarını aktif olarak yarım saatlik videolarla inceleyip kanalında paylaşmaktadır.
Tutkusunu hayata geçirip bu yolda başarılı bir şekilde ilerleyen meslektaşımıza başarılarının devamını diliyoruz. Temennimiz meslektaşlarımızı bu platformlarda daha fazla görerek bizleri gururlandıranmaları.

Editör: TE Bilisim