Gülümsemek, şüphesiz hayatın en değerli şeylerinden biridir. Ancak ağız ve diş sağlığına özen göstermemek güzel gülümsemelere engel olur. Bu yüzden diş ve çene yapısına, ağız bakımına özen gösterilmelidir.

Ağız ve diş bakımının önemi, bir örnekleme ile gösterilebilir. Dişlerinizin olmadığı bir anı düşünmeniz, durumun ciddiyetini anlama konusunda yeterlidir. Dişleriniz olmadan, yemekleri çiğneyemezsiniz. Estetik bir gülümsemeye sahip olamazsınız. Ağız bakımınız olmadığında ise sağlıklı dişlerinizin olması mümkün değildir.

Gülüş Akademisi, olarak ağız ve diş sağlığının önemini göstermeye çalışıyoruz. Tedavilerimiz yanında bilinçlendirme çalışmalarımızla sizlere gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz. Bu yüzden Eskişehir diş hekimi konusunda önde gelen klinikler arasında yer alıyoruz.

Kliniğimize geldiğinizde öncelikle detaylı bir muayene yapıyoruz. Bu sayede şikayetleriniz dışında oluşan ya da oluşabilecek ağız ve diş hastalıklarını görüyoruz. Gerekli tedavileri uyguluyoruz.

Ortodonti Tedavisinde Gülüş Akademisi Farkı

Ortodonti tedavisi, son yıllardır ilgi gören diş hekimi uygulamaları arasında yer almaktadır. Ortodonti, sadece dişlerin düzeltilmesi olarak düşünülür. Ancak ortodonti tedavisiyle sadece dişler değil çene yapısı da düzeltilir. Çene yapısı düzeltilmeden dişlerin düzenli sıralanması mümkün değildir.

Eskişehir ortodonti alanında uzmanlığıyla tercih edilen ortodonti uzmanımız Banu ERBAŞ, tedavi sürecinin her aşamasıyla yakından ilgilenmektedir. Ortodonti tedavilerine hastalarını bilinçlendirmekle başlamaktadır. Bu da tedavi sürecin olumlu ve hızlı ilerlemesini sağlamaktadır.

Ortodonti tedavileri, çocuklar ve yetişkinler için farklı şekillerde ilerler. Çocuklarda ortodonti tedavilerine 7-8 yaşlarında başlanır. Çocuğun kemik gelişimine bağlı olarak başlangıç yaşında değişkenlik olabilir. Yetişkin ortodonti tedavilerinde ise belli bir yaş sınırlaması yoktur. Diş görünümünden rahatsız olan herkes, Gülüş Akademisi’ne gelerek tedaviye başlayabilir.

Ortodonti tedavilerinde merak edilen konulardan biri, tedavi sürecinin ne kadar sürdüğüdür. Ortodonti uzmanı Banu ERBAŞ, bu konuda hastalarını tedavi öncesinde bilgilendirmektedir. Süreci hastanın yaşı, problemin durumu ve ağız bakımı gibi etkenler belirler. Dolayısıyla tedavi süreci kişiye göre değişir. Eskişehir ortodonti ve implant alanında hizmet almak isteyenler güvenle Gülüş Akademisi’ni tercih edebilir.

Uygun Fiyatlarla Kaliteli İmplant Tedavileri

İmplant tedavileri, ortodonti gibi son zamanlarda ilgi gören diş hekimi uygulamalarından biridir. Genellikle diş kaybı yaşayan kişilerin tercih ettiği yöntemler arasında yer alır. Birçok avantajı olmasına rağmen sabır isteyen bir süreçtir. Bazı kişiler zorlu olduğu düşünülür. Öncelikle implant tedavisi, alanında uzman diş hekimleri tarafından yapılmalıdır. Tedavi, sadece hasta isteği üzerine ilerleyemez.

Eskişehir implant konusunda hizmet almak isteyenlerin tercih ettiği yerlerin başında Gülüş Akademisi gelir. Gülüş Akademisi’nde Dt. Hamit ERBAŞ, implant tedavilerini profesyonel olarak yapmaktadır.

Gülüş Akademisi, hastalarının memnuniyetine önem verdiği için tedavilerini uygun fiyatlara yapmaya özen gösterir. Gülüş Akademisi hakkında bilgi edinmek ve randevu almak için iletişime geçebilir ya da web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim